Najbolj seksi in najbolj ženstvena pričeska pomladi 2022 pripada Monici Bellucci

Božanska, vedno in povsod.

Najbolj seksi in najbolj ženstvena pričeska pomladi 2022 pripada Monici Bellucci - Foto: Profimedia

Kvintesenca ženstvenosti je zagotovo Monica Bellucci, mešanica čutnosti in elegance, ki ji ni para. Značilnost njene lepote je, da je nikoli ni nihče motil, pravzaprav je igralka vedno sledila svojemu slogu in naravi ter, da, tudi toku časa. O tem pričajo njen videz in pričeske: danes, pri 57 letih, je našla popolno ravnovesje v srednje dolgi skodrani pričeski, ki resnično poudari njene polne, valovite lase in jim doda še več volumna. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Baumel (@barbarabaumel)

Zakaj posnemati pričesko Monice Bellucci

Pomembno je plastenje, ki je zadaj vodoravno, spredaj pa navpično, začenši z dvema pramenoma, ki se raztezata čez ličnice in jim dajeta izrazitost. Poudarek je na očeh, obraz pa je uokvirjen. Zares zanimiv strateški rez, ki pomladi videz, hkrati pa daje gibanje edinstveni naravni barvi. Monica namreč izbere ton-sur-ton rjav odtenek, ki se začne od sredine las proti konicam, ki so tako za odtenek svetlejše od naravnih korenin: svetlost je zagotovljena, prav tako je vzdrževanje nezahtevno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Baumel (@barbarabaumel)

Po drugi strani pa je ena od prednosti njene večplastne pričeske ta, da je po svoji zasnovi lahkotna: nasprotno, za njeno nošenje ni potreben natančen slog, zato je odlična tudi za valovite lase, ki tako najdejo obliko, ki jih poudari in ne oteži. Poleg tega je še posebej primeren za tiste z gostimi, debelimi lasmi, ki morajo najti lahkotnost, da ne prevzamejo obraza. Še en razlog več za kopiranje? Nosi jo Monica Bellucci, najlepša med vsemi.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Preizkušena sestavina iz vaše kuhinje za zmanjšanje izpadanja las, srbenje in prhljaj (naj vas vonj ne odvrne!)

Priporočamo tudi: 10 največjih trendov pomladnih in poletnih čevljev, med katerimi izbirajte to sezono

Najbolj brano