Horoskop: 4 nebesna znamenja, ki bodo to nedeljo najbolj občutila ognjeno polno luno

7. 10. 2022
Horoskop: 4 nebesna znamenja, ki bodo to nedeljo najbolj občutila ognjeno polno luno (foto: Profimedia)
Profimedia

Vsakih 28 dni polna luna veličastno stopa po nočnem nebu in razkrije vso svojo nebesno lepoto. Ko zasipa Zemjo s svojo žarečo, eterično svetlobo, lahko dobesedno občutite njeno moč, kako valovi po vašem duhu. In če ste eno od horoskopskih znamenj, na katere polna luna najbolj vpliva, obstaja velika verjetnost, da vas bo na nek način spremenila.

Ko luna tvori opozicijo s soncem – vladarjem vašega zunanjega jaza – ustvarja notranji nemir in nas sili k ukrepanju. Ni nenavadno, da se prav takrat globoko zasidrana čustva dvignejo na površje kot vulkanska eksplozija. Ker je polna luna tudi vrhunec faze luninega cikla, je to pogosto čas, ki prikliče velike spremembe in trenutke razodetja. 

V nedeljo zvečer, 9. oktobra, bo polna luna v ovnu dosegla vrhunec. Ker je oven znan kot borbeno zodiakalno znamenje ambicioznosti, agresije in razkazovanja, boste morda presenečeni, da bi to lahko bila dobesedno najbolj čustvena polna luna v letu 2022.

Ta polna luna bo združila moči z asterodiom Chironom – znan tudi kot ranjeni zdravilec – kar pomeni, da bi lahko zbudila globoko zakoreninjene negotovosti in nezaceljene rane. 

Ta polna luna usmerja našo pozornost na naš odnos do sebe. Instinkt tehtnice je zagotoviti, da so vsi zadovoljni in da je konflikt čim manjši. Vendar ima oven druge načrte! Ker se je zlahka izgubiti v odnosu z drugimi, ta polna luna želi, da se osredotočite na to, kaj si mislite VI in ne drugi. 

Če vaše sončno znamenje, lunino znamenje ali ascendent spada pod katero od naslednjih horoskopskih znamenj, bo prihajajoča polna luna osvetlila nekatere resnice, ki bodo spremenile vaše življenje. 

Oven

Ta polna luna je namenjena vam. Ste zvezda te polne lune! Ker luna osvetljuje vašo prvo hišo jaza, vas bo spodbudila, da se globoko zastrmite v svoj lastni odsev in natančno pogledate osebo, kakršna postajate. Samo zato, ker ste v preteklosti delali napake, še ne pomeni, da ste ista oseba, kot ste bili prej. Dovolite tej polni luni, da vam pokaže vse načine, na katere ste zrasli. Pripravite se na vrhunce, saj je polna luna vedno trenutek spremembe in dopolnitve. Za seboj puščate starega sebe in spoznavate novega sebe. 

Rak

Kaj želite doseči? Po čem želite biti znani? Polna luna v ovnu vam prinaša moč v področje kariere in ugleda ter osvetljuje vaš družbeni položaj. Morda ponovno razmišljate o svojih poklicnih ciljih in ugotavljate, da nekaj ne deluje. Lahko obrnete ladjo, ki je skrenila s poti, to ni nikoli enostavno, vendar je bolje kot nadaljevati v napačno smer. Imate toliko možnosti, da s svojo kariero naredite nekaj neverjetnega, še posebej, če začnete zdaj! Pot pred vami je morda res prepredena z ovirami, izzivi in ​​razočaranji, a če niste pripravljeni prestati viharja, kako boste drugače lahko dokazali, koliko si zaslužite najboljše?

Tehtnica

To je vaše obdobje sonca, ki vas opominja, da ste samozavestni in verjamete v svojo sposobnost, da postanete boljši človek. Vendar pa polna luna v ovnu usmerja vašo pozornost na vaše odnose ena na ena. Ta lunarni dogodek, ki poteka v vaši sedmi hiši partnerstva, zaveznikov in sovražnikov, vas sili, da prepoznate, kaj je in kaj ne deluje, ko gre za dinamiko vaših odnosov z drugimi. Če je temelj odnosa šibek in nezanesljiv, je lahko ta polna luna kaplja, ki prelije tisto, kar se je nabiralo že dolgo časa. Če sta s partnerjem pripravljena prevzeti odgovornost in se srečati na sredini, bosta ob tej polni luni spoznala, kako močna je vajina zveza. 

Kozorog

Tako trdo ste delali, da bi pridobili večjo moč v svoji karieri in se še bolj pognali k uspehu. Vendar pa zmaga v karieri ni najpomembnejša stvar v vašem življenju, še posebej, če se pod pretvezo deloholika izogibate težavam v osebnem življenju. Polna luna v ovnu vas osredotoča na vašo četrto hišo družine in rodu ter želi, da razumete, da niste imeli nadzora nad tem, od kod prihajate ali s kom ste povezani. In čeprav se doma morda počutite obremenjene s pritiskom, imate moč ustvariti svojo predstavo o domu in družini. Če niste zadovoljni s svojimi odnosi doma, vas bo ta polna luna spodbudila, da nekaj ukrenete glede tega. 

Vir: stylecaster.com

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Monaška princesa Charlene v Parizu nosila klasičen moder kostim na posodobljen način

Priporočamo tudi: Kate Middleton in Meghan Markle med kraljičino pogrebno slovesnostjo menda nista spregovorila niti besede

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk