Kate Middleton in Meghan Markle med kraljičino pogrebno slovesnostjo menda nista spregovorila niti besede

Izkazalo se je, da se nekdanji člani Fab Four po kraljičini smrti kljub enotnemu javnemu nastopu niso pomirili.

Kate Middleton in Meghan Markle med kraljičino pogrebno slovesnostjo menda nista spregovorila niti besede - Foto: Profimedia

Meghan Markle in princ Harry sta se na obisku v Združenem kraljestvu po njeni smrti in večdnevnem dogajanju pred pogrebom osredotočila izključno na kraljico.

Več virov je za britanski časnik The Mirror prek časnika The Daily Beast povedalo, da Kate Middleton in Meghan med obiskom Meghan in Harryja v Združenem kraljestvu "nista izmenjali besed". Več virov je tudi dodalo, da je bil "vsak namig na zbliževanje med paroma 'zelo malo verjeten'," navaja časnik.

Meghan, Harry, Kate in princ William so se 10. septembra skupaj nepričakovano sprehodili po Windsorju. Hello! je poročal, da je dolgoletni kraljevi fotograf Arthur Edwards delil ponovno srečanje kraljevih družin bolj zaradi videza kot pa zato, da bi pomenilo, da so se njihovi zasebni napeti odnosi zacelili.

Skrbo načrtovani dogodki

"Ko je kralj Charles v svojem govoru dejal, da ima rad Harryja in Meghan, je to pretreslo tudi mene. Ko je Meghan stopila iz avtomobila, sem bil osupel," je dejal Edwards. "Toda očitno mora William nekaj storiti v zvezi s tem. Pogovoril se je z bratom in rekel: 'Prizadevajmo si skupaj.'"

"To sta storila, ker če bi Meghan prišla na pogreb v ponedeljek, bi vsi časopisi govorili o Meghan, kralj pa tega ne želi," je dodal Edwards. "Želi, da se vse vrti okoli kraljice in ničesar drugega. Nobenih motenj. Kdo ve, ali se bosta spet zbližala, saj je med bratoma velik razkol."

Ne spreglejte:

Pred obiskom v Veliki Britaniji je Meghan za The Cut spregovorila o svojih odnosih s kraljevo družino, razen s kraljico, s katero sta si bila s Harryjem blizu. "Mislim, da je odpuščanje zelo pomembno," je dejala v intervjuju, ki je bil objavljen konec avgusta. "Če ne odpustiš, potrebuješ veliko več energije. Za odpuščanje pa je potrebnega veliko truda. Resnično sem se dejavno trudila, zlasti če sem vedela, da lahko rečem karkoli."

Nato je molčala, preden je končno rekla: "Veliko imam povedati, dokler tega ne storim. Ti je to všeč? Kot pravijo, je včasih tudi tihi del še vedno del pesmi."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako do boljšega spanca: Ta smoothie, ki ga spijete uro pred spanjem, vam bo zagotovil kakovosten spanec in prespano telo

Priporočamo tudi: Pozabite na »bubble« manikiro, trend optične iluzije nohtov je najbolj priljubljen ta hip

Najbolj brano