Meghan Markle in princa Harrya v Hollywoodu ignorirajo "eno rdečo preprogo za drugo"

Meghan in Harry, ki sta se leta 2020 odpovedala kraljevim dolžnostim, nimata "karizme, predanosti in šarma", ki so potrebni, da bi postala prava zvezdnika, trdi komentator.

Meghan Markle in princa Harrya v Hollywoodu ignorirajo "eno rdečo preprogo za drugo" - Foto: Profimedia

Meghan Markle in princa Harryja so po mnenju enega od kraljevih komentatorjev "zamrznili" iz Hollywooda, "eno rdečo preprogo za drugo".

Kara Kennedy je dejala, da zakonca Sussex nimata "karizme, predanosti in šarma", ki so potrebni, da bi postala zvezdnika z A-liste.

Komentatorka je to komentirala kljub dejstvu, da je par, ki se je leta 2020 umaknil s kraljevih dolžnosti, podpisal številne večmilijonske pogodbe, med drugim z Netflixom in Spotifyjem.

Novinarka je v članku za The Spectator zapisala, da ji je vir iz Los Angelesa povedal, da je "glavni razlog za njuno izključitev ta, da organizatorji vedo, da bi bila vsa medijska pozornost usmerjena nanju in bi odvzela pozornost dogodku ali ljudem, ki so tam, da bi praznovali". 

Kennedyjeva je dodala, da je vir povedal, da je nek zvezdnik Harryja in Meghan zaradi njune "sposobnosti deljenja" pustil na seznamu povabljenih na dogodek.

Odkar sta se umaknila z visokih kraljevih dolžnosti, sta Sussexova deležna kritik, da delita zasebne podrobnosti o odnosih v kraljevi družini.

V eksplozivnem intervjuju z Oprah Winfrey leta 2021 je Meghan obtožila neimenovanega člana kraljeve družine, da jo je pred rojstvom vprašal, kakšne barve bo koža njenega sina Archieja, kar je sprožilo porast napetosti med vojvodinjo in njenimi svaki.

Poleg tega naj bi princ Harry pred koncem leta izdal knjigo spominov, ki bo po njegovih besedah vsebovala "poročilo o mojem življenju iz prve roke, ki bo natančno in povsem resnično".

Predvideva se, da bo vsebina spominov še dodatno zaostrila napetosti v kraljevi družini.

Kennedyjeva je dodala, da je še en razlog, zakaj sta Sussexova potisnjena na stranski tir, ta, da nimata "karizme in predanosti", ki sta potrebni, da bi postala zvezdnika z A-liste.

Povedala je: "S partnerjem lahko kupita dvorec v pravem mestu, se družita s pravimi ljudmi in govorita prave stvari na pravih dobrodelnih prireditvah, vendar zaradi tega ne postaneta mogočni hollywoodski par".

"Sodobna slava je več kot le prepoznavnost imena."

"Potrebna je karizma, predanost in šarm. Princ Harry in Meghan Markle tega ob vseh svojih prizadevanjih preprosto nimata."

"Velika Britanija je to spoznala - in tudi Hollywood se tega začenja zavedati."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: 4 horoskopska znamenja, ki so čustveno hladna in v odnosu odsotna

Priporočamo tudi: To je do sedaj najbolj odmeven trend na tednu mode v New Yorku!

Najbolj brano