Obleka z najbolj "pariškim" izrezom, ki ga lahko nosite: To je največkrat posnemana obleka v zadnjem letu

Očarani nad tem čudovitim, a nenavadnim izrezom, ki je krasil obleko igralke v seriji "Emily in Paris? Danes si jo lahko privoščite tudi sami. 

Obleka z najbolj "pariškim" izrezom, ki ga lahko nosite: To je največkrat posnemana obleka v zadnjem letu - Foto: Instagram

Se tudi vam šibijo kolena, ko vidite to seksi, a super avantgardno črno obleko, ki zahvaljujoč svojim z vijugastim oblikam danes preplavlja francoske modne piste? Opazili smo jo pri modni hiši Saint Laurent in Valentino in jo preimenovali v "obleko s pariškim izrezom". Naj pojasnimo, zakaj...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

To ni običajna kratka črna obleka, ki jo je na prestol postavila Coco Chanel. Govorimo o precej ekstravagantni kratki obleki, ki več odkrije kot zakrije, občudovanja vreden pa je predvsem dekolte ali izrez te obleke, ki prav gotovo vabi poglede in ostaja v središču pozornosti. Cilj je pritegniti pozornost prav tam, med rameni in dekoltejem, s poudarkom na oblinah ženskega telesa. In tej obleki je to več kot odlično uspelo.

Ne spreglejte: 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere)

Obleka je tako posebna in ikonična, da si zasluži, da v celoti pogledamo njeno zgodovino. Vrnimo se torej k izviru, k prvi obleki, ki je bila opažena na modni reviji pomlad in poletje 2020, ko je Anthony Vaccarello predstavljal svojo posodobljeno, famozno kolekcijo. Med različnimi modeli je izstopala ravno ta, rahlo drapirana črna svilena mini obleka, ki kaže precej nenavaden kiparski izrez. Ker je obleka tako čudovita, njena prezenca ni ostala skrita očem javnosti in modnim ljubiteljem, tako pa smo danes priča vrnitvi te seksi modne obleke in rojstvu kiparske majhne črne obleke. Obleka je sama po sebi čudovita, vse kar potrebuje pa obilica samozavesti osebe, ki jo nosi. Morda nam torej modne hiše želijo nekaj sporočiti, naj bo leto 2022 drzno in samozavestno, kaj pravite?!

Saint Laurent, kolekcija pomlad in poletje 2020

In če nas obleka še ni dovolj očarala na tej čutni modni reviji, nas pa je prav gotovo dokončno osvojila v seriji "Emily in Paris", kjer je igralka Camille jasno pokazala, da zajtrk v kavarni ob Seni ali nošenje kosov francoskih modnih hiš ni dovolj, da bi bil pravi Parižan. Vse je vprašanje sloga, detajlov in celo barv (ali »ne-barv«, kot v tem primeru). Strinjamo se, da je TV-serija polna klišejev, a nekaj je gotovo: Camille je edina, ki pozna pariški slog in ga pokaže ob vsaki priložnosti, od poslovnega sestanka do vikenda s prijatelji na Azurni obali.

Vsak njen videz je lekcija, ki jo je treba zapisati, ali modna kombinacija, ki jo je treba kopirati: ni naključje, da Emilyjina mlada prijateljica nosi čudovito malo črno obleko Saint Laurent, na večer, ko preživlja čas s prijatelji. 

Zelo podoben izrez pa se pojavi tudi na Valentinovi modni reviji visoke mode.
Ena izmed Valentinovih oblek, o katerih se največ govori in je vsekakor vredna občudovanja, je zagotovo črna mini obleka, ki odpira revijo haute couture pomlad in poletje 2022, in jo je nosila manekenka Kristen McMenamy. Celotna kolekcija je sestavljena iz uglajenosti in šarma, poudarek pa je viden na zelo lahkih oblekah, ki jih krasijo volančki in pentlje, katerih cilj je bil poudariti žensko telo.

Božanska podoba, zgoščevanje čutnosti in ženstvenosti, ki določa šik privlačnost, ki se želi pokazati necenzurirano, močna v svojem zavedanju. Vse to zahvaljujoč nekaj centimetrom črne barve in izrezu ... kot prava Parižanka!

Valentino, kolekcija pomlad in poletje 2022

Fotografije: Instagram/@haileybieber

Preberite še: Pozabite na Italijanke, spomladi se bomo oblačile kot modne Skandinavke! Oglejte si najlepše stajlinge s tedna mode v Kopenhagnu

Preberite tudi: 5000 let staro zdravilo: Znižuje holesterol in sladkor, zmanjšuje boleča vnetja in pomaga pri hujšanju!

Najbolj brano