Zaljubili smo se v dolgo črno toaleto Jelene Rozga z odprtim hrbtom

3. 2. 2023
Zaljubili smo se v dolgo črno toaleto Jelene Rozga z odprtim hrbtom (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Če bi morali izbrati le en kos za svečane priložnosti, bi bila to prav ta obleka.

Pred dnevi se je v Beogradu odvila prestižna podelitev glasbenih nagrad MAC, ki združuje glasbene ustvarjalce iz območja bivše Jugoslavije. Zanje je bilo nominiranih tudi veliko naših domačih izvajalcev, med katerimi so izstopali naši letošnji evrovizijski predstavniki Joker Out. Ti so nastopili na tem velikem odru kot edini Slovenci.

Preberite še: 5 najbolj priljubljenih barv za leto 2023 z modnih pist od Victorie Beckham do Chanela

Fantje so dodobra razgreli občinstvo, ki so ga tvorila največja glasbena imena na Balkanu. Med njimi je bila tudi priljubljena hrvaška pevka Jelena Rozga, ki slovi po brezhibnem stilu. Za to priložnost je nosila dolgo svečano črno obleko z odprtim hrbtom in asimetričnimi izrezi (ang. cut-outs) na sprednjem delu. V osnovi gre za klasičen kroj oblačila, ki pa preseneča z dodelanimi detajli. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

To večerno toaleto je Jelena skombinirala s črnimi sandali z visoko peto, pred sprehodom po rdeči preprogi pa je nosila zraven še čudovit črn suknjič s sijočimi elementi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Moramo priznati, da je to zagotovo ena izmed naših najljubših modnih oprav simpatične pevke, ki le še dodatno potrjuje njen status modne ikone. 

Fotografije Shutterstock in IG

Preberite še: Hannah Mancini nastopila v izstopajoči obleki mlade slovenske oblikovalke, o kateri boste še veliko slišali

Priporočamo tudi: Sharon Stone poskrbela za vročico na odru: V črno-zlati obleki s korzetom je videti bolj seksi kot kdajkoli prej

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač