Hannah Mancini nastopila v izstopajoči obleki mlade slovenske oblikovalke, o kateri boste še veliko slišali

Detajl tega kosa vas bo pustil odprtih ust!

Hannah Mancini nastopila v izstopajoči obleki mlade slovenske oblikovalke, o kateri boste še veliko slišali - Foto: Sašo Radej

Pevka Hannah Mancini, ki nas je leta 2013 zastopala na Pesmi Evrovizije in je med drugim že krasila naslovnico slovenske izdaje revije Elle, ima dober stil v malem prstu. Modo obožuje in z njo vseskozi umetelno izraža svojo osebnost ter ustvarjalno žilico.

Hannah lahko vse več vidimo na glasbenih odrih, kjer ne navdušuje le s svojim glasom, temveč tudi s svojimi stajlingi. Nedavno je tako nastopila v ljubljanski Cvetličarni na dogodku Sladica, in sicer s kopico naših drugih vrhunskih glasbenikov, med katerimi je bila tudi Amaya - Maja Keuc.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ÆMONA fashion brand (@aemonaofficial)

Za svoj nastop se je odela v daljšo elegantno črno obleko z visokim ovratnikom in asimetričnim detajlom iz bleščic slovenske znamke ÆMONA, za katero stoji naša nadarjena modna oblikovalka Anika OparaGre za večen kos s premišljenim oblikovalskim dotikom, ki zaradi svoje kvalitete in dizajna prenese vse sezone in trende. Pevkina obleka nosi ime Midnight Shine in je nasploh eden izmed zaščitnih kosov mlade oblikovalke, ki ga lahko najdemo v več barvnih variacijah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ÆMONA fashion brand (@aemonaofficial)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ÆMONA fashion brand (@aemonaofficial)

Mancinijeva je ta unikaten kos skombinirala z daljšimi črnimi usnjenimi rokavicami ter visokimi škornji. Tudi njena pričeska je bila skrbno izbrana, in sicer se je pevka odločila za visoko kito, ki izbrano oblačilo lepo dopolnjuje.

ÆMONA je neodvisna modna blagovna znamka, ki deluje v Sloveniji. Začela je nastajati v času pandemije, ko je v ospredje še bolj stopila digitalna moda in njene prednosti. Vsa oblačila so izdelana v manjših serijah s pomočjo lokalnih šivilj v Sloveniji. Oblačila so izdelana iz kvalitetnih materialov, ki jih pogosto krasijo avtorski potiski. V kolekcijah je možno opaziti lastno interpretacijo klasičnih kosov, ki pogosto posega v razbitje tradicionalne forme, ohranja pa prvine tradicionalnega krojenja in značilno estetiko. 

Njene kose najdete v trgovini ZOOFA na Miklošičevi cesti 4 v Ljubljani.

Fotografije Sašo Radej in IG

Preberite še: Spoznajte čudovito kolekcijo mlade slovenske oblikovalke, ki so jo navdihnili mehurčki (fizični in digitalni)

Priporočamo tudi: Ta trend hlač iz leta 2000 naj bi to sezono izpodrinil kavbojke

Najbolj brano