Sharon Stone poskrbela za vročico na odru: V črno-zlati obleki s korzetom je videti bolj seksi kot kdajkoli prej

Sharon Stone ni izgubila svojega seksapila ... Med kratkim nastopom v oddaji Saturday Night Live je bila izjemno zapeljiva. 

Sharon Stone poskrbela za vročico na odru: V črno-zlati obleki s korzetom je videti bolj seksi kot kdajkoli prej - Foto: Profimedia

Sharon Stone ima pri 64 letih že dobro uveljavljen ugled. Poleg neskončnega seznama filmov, v katerih je igrala od 80. let prejšnjega stoletja, je igralka prava ikona, ki ve, kako odigrati s svojimi prednostmi. Zna izkoristiti svojo seksi plat, zato jo je glasbenik Sam Smith poklical za nastop v komični oddaji Saturday Night Live. Kot običajno se je komedijantka odločila, da se bo dokazala. 

Sharon Stone: gostujoča zvezda Sama Smitha v SNL je na odru zanetila ogenj

Sam Smith je med nastopom v oddaji Saturday Night Live razkril seznam skladb za prihajajoči album Gloria. Ob tej priložnosti je v središče svojega nastopa postavil posebnega gosta. Na sredini osvetljenega odra je na kavču ležala Sharon Stone, oblečena v črno obleko brez naramnic in z zlatim korzetom. Njena večerna obleka Gaurava Gupte se je ujemala z zlato obleko Sama Smitha. Umetnik je postavil zelo visoko letvico in rezultat je bil zelo uspešen. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Sharon Stone je ukradla šov

Znane in neznane osebnosti so se pridružile zvezdničinim komentarjem in pohvalile njen osupljivi nastop. Komentarji so se glasili: "Brez besed navdihuješ nas, ženske po 50. letu. Da, lahko si lepa, seksi in ljubljena", "O moj Bog, poglej se! Nemogoče je misliti, a ti si bolj vroča kot vroča!", "Tako lepo je bilo videti Sharon Stone v SNL. Bila si čudovita - pogrešali smo te!" ali "Kot vedno si ukradla šov". Priznati moramo, da je Sharon Stone vlogo, ki ji je bila dodeljena, odigrala zelo dobro. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Anne Hathaway: Njena Versace puhovka je najlepša jakna, ki jo boste videli to zimo

Priporočamo tudi: Še vedno iščete popoln zimski plašč? Severina je našla najlepšega

Najbolj brano