64-letna Sharon Stone na novi fotografiji na Instagramu blesti v mini bikinkah, ki razkrivajo njene izklesane trebušne mišice

Za Sharon Stone je poletje večno.

64-letna Sharon Stone na novi fotografiji na Instagramu blesti v mini bikinkah, ki razkrivajo njene izklesane trebušne mišice - Foto: Profimedia

64-letna igralka je na Instagramu delila epski selfie v bikiniju, ki razkriva njene zelo napete trebušne mišice in nalezljivo samozavest.

Poleg tega je njen širok nasmeh dovolj, da polepša dan vsakomur, ne glede na to, ali sije sonce ali ne.

"Zakaj se vedno spravim v formo, ko je poletja konec?" je igralka pripisala pod selfie v ogledalu. Na srečo igralke njene izklesane trebušne mišice kljub zimskemu datumu niso ostali neopaženi. Pravzaprav se zdi, da se njeni sledilci niso mogli osredotočiti na nič drugega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

"Dama, vedno ste v formi, da lahko zablestite," je zapisal eden od njih. "Še vedno zmoreš, hun," je zapisala druga.

Tretji oboževalec je njene skrbi omilil z besedami: "Poletja ni nikoli konec. Strinjam se - vedno je čas za trenutek v bikiniju."

Ko gre za njeno vadbo, je za Vogue povedala: "Vse, kar moraš storiti, je, da se premikaš." Igralka ima edinstven pristop k fitnesu, ki ne vključuje vedno obiskov telovadnice.

"Ljudje mislijo, da moraš ves čas hoditi v telovadnico in se obremenjevati s kilogrami uteži, vendar ni tako."

Namesto tega si Sharon nenehno prizadeva ostati aktivna, kjerkoli je. "Čez dan občasno premikam svoje telo. To počnem, ko sem na snemanju. Izvajam dvige nog in brce ter se spustim na tla in naredim nekaj počepov," je povedala za isto publikacijo. To pojasnjuje te trebušne mišice. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Igralka telovadi tudi med gledanjem televizije. Eden njenih najljubših pripomočkov za domačo vadbo je naprava Suzanne Somers ThighMaster.

"Med gledanjem televizije si ga dam med noge, moji otroci in vsi njihovi najstniški prijatelji pa mislijo, da je to smešno, vendar to počnejo tudi oni."

Sharon se tudi vsak dan sama pri sebi prepriča, ali daje svojemu telesu in umu vse, kar potrebujeta za dobro počutje: "Vprašati se moramo: "Ali smo danes prispevali k dobremu počutju svojega telesa, duševnemu počutju in duhovnemu počutju?"," je povedala za Vogue.

Pri teh vsakodnevnih preverjanjih ji pomaga meditacija, Stoneova pa po navedbah publikacije uživa v budističnih spisih Bukkyo Dendo Kyokai, ki ji pomagajo osredotočiti um.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Princ William in valižanska princesa sprožila novo skrb: Zakaj se Kate in William nista udeležila božičnega kosila Charlesa III.?

Priporočamo tudi: Kako pogosto naj menjamo šampon za lase, če nam ta odgovarja, in ali je menjava sploh potrebna? Odgovor vas bo morda presenetil

Najbolj brano