Anne Hathaway: Njena Versace puhovka je najlepša jakna, ki jo boste videli to zimo

Anne Hathaway je glamurozno obleko z rdeče preproge zamenjala s puhovko visoke mode.

Anne Hathaway: Njena Versace puhovka je najlepša jakna, ki jo boste videli to zimo - Foto: Profimedia

Anne Hathaway se ne boji narediti razburljivega videza na rdeči preprogi. Naj gre za skrbno izdelano obleko visoke mode Valentino z biseri ali za obleko David Koma, oboževalci so vedno na preži. Njena najnovejša izbira je poudarila praktičnost, ne da bi pri tem ogrozila slog.

Ko se temperature močno znižajo in v mestu začne celo snežiti, je čas, da plašč, ki ga imamo tako radi, zamenjamo z dolgo puhovko, ki nam bo pomagala obvladovati mraz. Za udeležbo na filmskem festivalu Sundance, ki je potekal na smučišču v Utahu, je 40-letna zvezdnica nosila izrazito puhovko iz Versacejeve kolekcije jesen/zima 2022 s prevelikim ovratnikom in korzetom. Preostali del videza so sestavljale prosojne črne nogavice, črni debeli škornji z vezalkami - primerni tudi za gibanje po snegu in ledu - z zlatim okovjem in visoko peto.

Kasneje zvečer je igralka slekla jakno in razkrila obleko iz tvida iz iste Versacejeve kolekcije z zlatimi poudarki na ramenih in spodnjem robu ter prosojnim delom na hrbtu. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Poslovite se od nadležne napihnjenosti in bolečin v trebuhu: To so najboljša živila, ki jih lahko vkjučite v svoj zajtrk, da odpravite napihnjenost

Priporočamo tudi: Zakaj bomo leta 2023 vsi nosili prečko na stran, in 6 načinov, kako si jo prilagoditi glede na poteze vašega obraza

Najbolj brano