Carrie Bradshaw ponovno v svoji poročni obleki Vivienne Westwood še lepša kot prvič: Se ji obeta druga poroka?

Le ugibamo lahko, kateri prizor so snemali v tej ikonični poročni obleki.

Carrie Bradshaw ponovno v svoji poročni obleki Vivienne Westwood še lepša kot prvič: Se ji obeta druga poroka? - Foto: Profimedia

V mislih se vrnite v leto 2008, ko je Carrie Bradshaw v prvem filmu Seks v mestu v svoji ikonični poročni obleki skoraj stopila pred oltar. Toda Živina se je seveda ustrašil in vse je bilo uničeno, tako da je Carrie povsem uničena tekla po ulicah New Yorka v omenjeni obleki.

Hitro naprej, leta 2022, in obleka s korzetom iz kolekcije Vivienne Westwood za jesen/zimo 2007 - izdelana iz najbolj razkošnega svilenega satena - se je vrnila v drugem delu serije SATC, And Just Like That. Med snemanjem nove sezone so Sarah Jessico Parker opazili v zloglasni obleki njenega lika.

Tokrat se je odločila za dramatične turkizne svilene rokavice, ki se raztezajo v ogrinjalo brez ramen, in modre satenaste pete Manolo Blahnik.

Za zdaj lahko le ugibamo, kaj pomeni, da je Carrie ponovno oblekla to pomembno obleko, medtem ko svet potrpežljivo čaka na drugo sezono serije And Just Like That. Je to del njenega okrevanja po tragični izgubi ljubljenega Johna? Ali pa preprosto uživa v tem, da jo lahko nosi ob četrtkih? To bo pokazal čas.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako to jesen in zimo kombinirati črne najlonke: Vaš priročnik za ulični slog

Priporočamo tudi: To je odtenek rdeče šminke, ki najbolje pristoji ženskam pri 50 letih: V svojo kozmetično torbico dodajte brezčasen rdeč odtenek, ki obrazu daje sijaj

Najbolj brano