Kako to jesen in zimo kombinirati črne najlonke: Vaš priročnik za ulični slog

Stilske ideje vplivnic za večno dilemo jeseni in zime: kako nositi črne nogavice kot pravi strokovnjak.

Kako to jesen in zimo kombinirati črne najlonke: Vaš priročnik za ulični slog - Foto: Profimedia

Iz leta v leto so črne nogavice eden najboljših slogovnih zaveznikov, da lahko še naprej nosite vse vrste kril in oblek, ne da bi zmrznili. Ni pomembno, v kateri sezoni smo: to je varna stava, ki se še naprej občasno pojavlja na modni brvi. Letos smo na revijah, kot je Louis Vuitton, videli veliko čipkastih nogavic, vendar je ta dodatek resnično naložba v garderobo. Osnovni izdelek, ki ga lahko resnično, resnično izkoristite, tako v debelejših različicah kot v klasičnih kristalnih nogavicah. Ulični slog je spet najboljši vir navdiha.

Je tudi dokaz, da se včasih ni treba preveč zapletati in da je preprostost tudi tisto, kar najbolje deluje. Izberite na primer celoten videz v črni barvi, ki vam omogoča tudi nošenje pletenin s kratkimi hlačami.

Večna debata o božičnih praznikih in vseh dogodkih, ki jih bomo imeli v prihodnjih mesecih (vključno s službenimi večerjami): ali lahko nosite črne nogavice s sandali? Ali je to v redu?  Če nogo pustite malo vidno, je to bolj diskreten način nošenja brez razkazovanja kože. To je tudi možnost, na primer za celoten videz v črni barvi, ki ga sestavljata večerni suknjič in črni sandali.

Bulerji so očitni čevlji, ki jih lahko nosite s črnimi nogavicami. Prileganje pri gležnju zagotavlja enakomerno dolžino noge. 100-odstotni rock and roll slog.

Črne najlonke niso nujno zapletene, če imate prave dodatke. Videz, sestavljen iz osnovnih oblačil, kot sta krilo iz tvida in topla jakna, lahko spremenite z uporabo bolj nepričakovanih dodatkov, kot sta velik nakit in mini torbica.

Robustni škornji so vedno dobra izbira, toda letos boste navdušili z mokasini. Čeprav so v črni barvi brezčasni, se črnih najlonk ne bojte kombinirati tudi z rjavimi.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jakne, ki bodo to jesen doživele vrhunec priljubljenosti: Stari trend je zdaj na voljo v neštetih krojih, barvah in vzorcih

Priporočamo tudi: Ta bluza z ovratnikom in očarljivim potiskom je nepogrešljiv kos garderobe Kate Middleton: Kako nositi pike v hladnih mesecih po mnenju valižanske princese

Najbolj brano