Ta bluza z ovratnikom in očarljivim potiskom je nepogrešljiv kos garderobe Kate Middleton: Kako nositi pike v hladnih mesecih po mnenju valižanske princese

Kate Middleton je nastopila v uradnem videoposnetku, v katerem je nosila prav posebno oblačilo, ki združuje več estetskih obsesij, ki si jih deli z Lady Di.

Ta bluza z ovratnikom in očarljivim potiskom je nepogrešljiv kos garderobe Kate Middleton: Kako nositi pike v hladnih mesecih po mnenju valižanske princese - Foto: Profimedia

Kate Middleton je od svoje tašče, Lady Di, podedovala veliko več kot uradni naziv (spomnimo se, da je bila ena prvih odločitev novega angleškega kralja Karla III., da vojvodo in vojvodinjo Cambriško imenujeta princ in princesa Walesa, s čimer je poudaril, da linija nasledstva vodi neposredno do princa Williama) in najslavnejši zaročni prstan na svetu, poročni prstan Garrard & Co z diamantno obrobo in 12-karatnim osrednjim cejlonskim safirjem. 

Tudi nova valižanska princesa ima enako družbeno skrb kot njena predhodnica in nekatera njena estetska nagnjenja. Obe podobnosti sta se pokazali v zadnjem javnem nastopu Kate Middleton. V uradnem videoposnetku je princesa ob tednu ozaveščanja o zasvojenosti leta 2022 spregovorila o pomenu duševnega zdravja in solidarnosti, ki je v Združenem kraljestvu ena od največjih skrbi. 

Ne spreglejte:

Kate Middleton, valižanska princesa, ki je znana po tem, da reciklira že videna oblačila in plašče, ter po svojem slogu "bon ton", v katerem je vedno videti brezhibno, nam še naprej daje lekcije o modnem slogu. Žena princa Williama je nedavno poslala video sporočilo podpore tednu ozaveščanja o odvisnosti, ki ga je organizirala kampanja Taking Action on Addiction, in ob tej priložnosti nosila modro svileno srajco z belimi pikami znamke Tory Burch iz kolekcije pomlad poletje 2020, ki je preprosta in hkrati elegantna. 

V videoposnetku se je Kate, ki ji modra barva resnično pristoji odločila za ponovitev, kar pogosto počne (tudi na rdeči preprogi).

V tem primeru gre za bluzo znamke Tory Burch, ki jo je nosila spomladi 2021 na uradnem dogodku za ozaveščanje o duševnem zdravju v Wolverhamptonu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess of Wales 👑 (@kate.my.princess)

Srajca, ki jo je nosila žena princa Williama, je mehka in ženstvena, še bolj zanimiva pa je zaradi belega ovratnika in manšet. Kate Middleton s svojim aristokratskim in prefinjenim slogom v marsičem spominja na slog Diane Spencer, ki je pred poroko s princem Charlesom zelo rada nosila nežne secesijske potiske, bluze, pastelne jopice in vse, kar jo je naredilo popolno Sloane Ranger. In ni presenetljivo, da je že ničkolikokrat (in morda ne da bi to nameravala) pokazala vzporednice med svojim okusom in okusom ljudske princese.

Valižanska princesa Kate Middleton obožuje nežne potiske in oblačila "bon ton", kot je modra srajca s pikami, ki je klasična, a dovolj živahna, da je vedno modna. Za jesen zima 2022 2023 se pike brez omejitev nosijo na oblekah, krilih in srajcah, pa tudi na čevljih in torbah. Za elegantnejši videz izberite dvobarvni vzorec, za bolj ekscentričen rezultat pa si drznite skombinirati večbarvne pike.

Srajca je ena od obveznih sestavin vsake garderobe in simbol formalnosti. Toda zakaj bi se v imenu strogosti odrekli zabavnim vzorcem in dekliškim detajlom? Če to počne Kate Middleton, potem to lahko počnemo vsi, zato v novi sezoni prižgite zeleno luč pikam, krogom in različnim likom, tako kot to počne valižanska princesa.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Trend hlač: Kim Kardashian potrjuje modno vrnitev teh športnih hlač

Priporočamo tudi: Imate okrogel obraz in razmišljate o frufruju? Frizerji trdijo, da vam bo najbolj pristajala ena izmed teh šestih pričesk

Najbolj brano