Princ William je kraljevemu osebju prepovedal, da ob Georgeu, Charlotte in Louisu počnejo to stvar

V gospodinjstvu Wales veljajo stroga pravila.

Princ William je kraljevemu osebju prepovedal, da ob Georgeu, Charlotte in Louisu počnejo to stvar - Foto: Profimedia

Lahko rečemo, da princ George, princesa Charlotte in princ Louis nimajo ravno tipične vzgoje. Toda to želi spremeniti njihov oče princ William, ki je doma uvedel nekaj pravil, da bi zagotovil čim bolj "normalno" življenje otrok.

Kot piše v novi knjigi kraljevega strokovnjaka Valentina Lowa z naslovom Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown, je princ William kraljevim uslužbencem, ki delajo pri njem doma, naročil, naj ne nosijo elegantnih oblek. "Želi, da je vse vsakdanje," je po Lowovem poročanju dejal eden od članov gospodinjstva. "Otroci tekajo po pisarni in on ne želi, da bi bilo v njej vse napihnjeno. Če imamo pomembne sestanke ali gremo v Buckinghamsko palačo, potem seveda nosimo moške obleke."

Zaposleni je še razkril, da se je poteza začela s "priložnostnimi petki", vendar je William to razširil na ves teden in zaposlenim povedal, da se morajo obleči priložnostno, razen če imajo pomemben sestanek. "Tu živi moja družina," jim je očitno dejal.

Pravila tudi za otroke

To pa ni edino pravilo v valižanskem gospodinjstvu, saj je bilo nedavno razkrito, da sta William in njegova žena Kate Middleton otrokom prepovedala dvigovanje glasu drug na drugega. "Kričanje je za otroke popolnoma 'prepovedano' in vsak namig na kričanje drug na drugega se obravnava z odstranitvijo," je za The Sun razkril vir, ki je blizu družini.

"Neposlušnega otroka odpeljemo s prizorišča prepira ali motnje, Kate ali William pa se z njim mirno pogovorita," je dodal sogovornik.

Vendar v njihovem gospodinjstvu ni "stopnice za poredne" - namesto tega otroke po navedbah vira odpeljejo na "kavč za pogovor". "Ni 'stopnice za poredne', je pa 'kavč za klepet'," je dodal vir. "Stvari so razložene in posledice opisane, nikoli pa nanje ne kričita."

Kljub zelo jasnim starševskim pravilom se princ in princesa Walesa trudita, da do svojih otrok ne bi bila preveč stroga - pri tem jima pomaga varuška Maria Borrallo. "Maria je stroga, vendar pri disciplini nikoli ne ravna enostransko," je nadaljeval vir. "Kate in William sta skupaj z Mario stroga do otrok, vendar imata to čarobno sposobnost, da se zdi, da nista."

Nadaljevali so: "Gre za vojaški pristop, vendar tega ne bi nikoli uganili, saj se močno trudita za vzgojo svojih otrok in za to, da se zdi, da so vsi trije sproščeni in srečni. Zelo dobro znata prisluhniti otrokom, vendar sta pri tem odločna."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Čas obroka pomembno vpliva na shranjevanje maščobe v vašem telesu: Če želite shujšati, ne smete jesti po tej uri

Priporočamo tudi: Trikotnik smrti: Če na tem predelu iztisnete mozolj, tvegate okužbo sinusov in možganov

Najbolj brano