Kakšen nakit izbira Kate Middleton, ko ne nosi kraljevih draguljev: Njene zlate ogrlice zlahka primerjamo s kraljevim nakitom

Trend nakita valižanske princese: preproste ogrlice z obeski (ki jih spretno izmenjuje z nakitom, podedovanim od kraljice).

Kakšen nakit izbira Kate Middleton, ko ne nosi kraljevih draguljev: Njene zlate ogrlice zlahka primerjamo s kraljevim nakitom - Foto: Profimedia

Kate Middleton, modna ogrlica namesto kraljevih draguljev

Kate Middleton ima poleg draguljev iz kraljeve zakladnice tudi precej impresivno osebno zbirko nakita. Dokaz za to je masivna 14-karatna pozlačena verižica Laure Lombardi, ki jo je novokronana valižanska princesa nosila na svetovnem dnevu duševnega zdravja, ko je z možem nastopila v oddaji Newsbeat na radiu BBC Radio 1 in s strokovnjaki govorila o duševnem zdravju - temi, ki jima je pri srcu in je v središču številnih njunih dobrodelnih pobud.

Ogrlica Laure Lombardi

Izbira presenetljive ogrlice z obeskom v obliki srca je bila nekoliko presenetljiva v primerjavi z bolj nežnim nakitom, ki ga Kate Middleton običajno uporablja, kot so uhani Kiki McDonough, obeski Astley Clarke ali kosi Mappin & Webb z diamanti. Verižica newyorške oblikovalke Laure Lombardi, specializirane za sodobne kose z elegantnim coté, je bolj v skladu s trenutnim trendom plastenja zlata na zlato, kar je bilo vidno na nedavnih tednih mode, ko so modni poznavalci enotno nosili bele majice, suknjiče in zlate verižice.

Za uradne priložnosti Kate pogosto nosi zgodovinske kose, diamante, bisere in dragulje, ki jih je kraljeva družina prenašala stoletja, in nikoli ne opusti zaročnega prstana s safirjem, ki je pripadal princesi Diani (dragulj ni unikat, Diana Spencer ga je izbrala neposredno iz kataloga Garrarda, draguljarja kraljeve družine). Med nakitom v njeni osebni zbirki so tudi sodobne blagovne znamke in "sentimentalni" kosi, zlasti ogrlica iz devetkaratnega rumenega zlata Danielle Draper, okolju prijazne britanske oblikovalke nakita, z začetnicami njenih treh otrok, Georgea, Charlotte in Louisa.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ne bež, Jane Fonda to jesen klasičen trenč plašč nosi v tej brezčasni barvi. Navdušeni smo!

Priporočamo tudi: Meghan Markle navdušila s kombinacijo, ki se nosi, ko nam nič ni pomembnejše od udobja

Najbolj brano