Ana Klašnja pokazala zimski stajling, ki je kljub temu, da ščiti pred mrazom, še vedno seksi in ženstven! (na račun enega modnega kosa)

8. 12. 2023
Ana Klašnja pokazala zimski stajling, ki je kljub temu, da ščiti pred mrazom, še vedno seksi in ženstven! (na račun enega modnega kosa) (foto: IG)
IG

Obenem deluje prikupno. Popolna modna zmes, torej.

Naša primabalerina Ana Klašnja je te dni zaradi baletnih predstav v ljubljanski Operi in žirantskega stolčka v priljubljeni oddaji Slovenija ima talent zagotovo zelo zasedena, a vseeno ji je pred kratkim uspelo ujeti tudi nekaj prvih čarov veselega decembra.

Očitno se zna za to obdobje odlično obleči (berite toplo in modno), saj je nedavno postregla z ženstvenim zimskim stajlingom, ki je kot nalašč za obisk centra mesta v času praznikov.

Čeprav je ta v osnovi črn, je vsekakor daleč od monotonega. Gre za zimsko črno obleko, pod katero je znana estradnica oblekla belo srajco, ki elegantno kuka izza ovratnika glavnega kosa, nad njo pa si je nadela črno 'oversize' jakno tipa 'shearling'.

Preberite tudi: Ana Klašnja obudila kos, brez katerega ni šlo na prelomu 2000-ih in se vrača v modo! (nosile so ga tako zvezdnice kot običajne ženske)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A n a K l a š n j a (@anaklasnja)

Slednje so sploh to sezono izjemno priljubljene, vidimo jih lahko namreč v številnih barvnih različicah – poleg črne, so najpogostejše temno rjave s svetlim mehkim delom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viky Rader (@vikyrader)

Poleg omenjenega kosa pa še posebej izstopajo njene črne hlačne nogavice s pikčastim vzorcem, tako kot njena prikupna pletena črna kapa s cofom. Ta dva stilska elementa dodata celotnemu videzu malce drznosti in igrivosti, ki v tem času pride še kako prav. 

Anin stajling lahko hitro posnemate in tako dosežete velik modni učinek!

Fotografije Instagram / @anaklasnja

Preberite še: Kdo je prejel nagrade Elle Style Awards 2023? Ta imena so zaznamovala največji modni dogodek v letu

Priporočamo tudi: Na Elle Style Awards ujet tudi ta znani sestrski dvojec, za katerega večina ne ve, da je v sorodu (ena je znana sopranistka, druga velika vplivnica)

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan