Pozabite na usnjeno jakno: To je jakna, ki se bo spomladi znašla v garderobi vsake ženske

Po Kim Kardashian, Belli Hadid, Kylie Jenner in Travisu Scottu sta zdaj na vrsti Elsa Hosk in Kendall Jenner.

Pozabite na usnjeno jakno: To je jakna, ki se bo spomladi znašla v garderobi vsake ženske - Foto: Profimedia

V modni sezoni jesen-zima 2022/2023 je na modnih brveh zacvetela množica dirkaških jaken, usnjenih rokavic in zaščitnih hlač, ki jih je navdihnila motociklistična estetika. Prej je bilo rečeno kot storjeno: zvezdniki niso čakali, da bi na ulicah New Yorka, Los Angelesa in seveda Pariza sprejeli trend motoristov.

Motoristični trend spet zastopan v ulični modi

Kultni kos je seveda usnjena jakna, ki so jo modne hiše in oblikovalci z veseljem ponovno oblikovali. Diesel je pod vodstvom Glenna Martensa izdelal seksi hibridno različico z izpranim učinkom, Dior jo je sublimiral z neonskimi barvami, kot sta limonina rumena in živo zelena, medtem ko je Coperni dirkaško jakno popolnoma preoblikoval v mikrosrajco, še en ključni trend tega leta.

Po Kim Kardashian, Belli Hadid in Kylie Jenner se trendu motoristov pridružuje tudi Kendall Jenner 

Po Kim Kardashian in njenem (seveda) modelu Balenciaga ali Dui Lipi in Julii Fox so na vrsti Bella Hadid, Kylie Jenner, Elsa Hosk in Kendall Jenner, ki bodo leta 2023 poskrbele, da bo trend bikerjev zasijal.

Bella Hadid je bila 22. maja 2022 v spremstvu svojega fanta Marca Kalmana opažena v Chelseju v rumeno-črni dirkaški jakni z napisom podjetja Yamaha, ki izdeluje avtomobile. S spretno feminiziranim motorističnim oblačilom je jakno kombinirala s širokimi usnjenimi hlačami, ujemajočim se ultra seksi topom in še enim trendom, tokrat s pasom z metuljčki s kristali.

Kylie Jenner in Travis Scott pa sta zaigrala na karto ujemanja oblačil z dvema belo-rdečima motorističnima jaknama. Ker se pri modi vedno potrudi, je mladenka to obleko kombinirala s še enim odličnim trendom: minikrilom iz džinsa. Popolno ujemanje!

Elsa Hosk ima vse lastnosti motoristke

Elsa Hosk je bila na ulicah Los Angelesa opažena v usnjeni motoristični jakni. Modna ženska ga ni kombinirala z enim, ampak kar z dvema trendoma sezone. Črne cargo hlače in usnjeni škornji za popoln neo-bikerski videz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Kendall Jenner se prepusti motorističnemu trendu

Trend kolesarskih jaken bo leta 2023 postal nepogrešljiv: Kendall Jenner je na ulicah Los Angelesa izbrala rumeno-črno motoristično jakno. Ta kos je kombinirala s preprostimi kavbojkami in mokasini.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Princ Harry se je odzval na govorice, da njegov oče ni kralj Charles, pač pa James Hewitt

Priporočamo tudi: Monaška princesa Charlene dokazuje, da mora ta zgornji del imeti vsaka ženska v svoji omari

Najbolj brano