Kot zamrznjena v času: Kako je Gwyneth Paltrow uspelo ostati enaka že 30 let?

Zaradi zdravega pristopa k svoji lepotni rutini in dejstva, da Gwyneth Paltrow živi življenje po logiki "manj je več", je ta igralka že več kot tri desetletja videti skoraj enako.

Kot zamrznjena v času: Kako je Gwyneth Paltrow uspelo ostati enaka že 30 let? - Foto: Profimedia

Dokaz o njeni brezčasni lepoti so nedvomno tudi fotografije, s katerimi nam zvezdnica rada postreže. In dejstvo je, da se od devetdesetih let prejšnjega stoletja brezčasna lepota slavne hollywoodske igralke Gwyneth Paltrow ni veliko spremenila.

In medtem ko je svet lepote v zadnjih treh desetletjih doživel popoln 'facelift' na vseh frontah, se je Gwyneth držala minimalistične rutine nege. In zato je njen obraz ostal "zamrznjen" v času. Ustanoviteljici Goop-a je uspelo ustvariti podjetje za celosten življenjski slog, ki ponuja vse osnovne stvari, potrebne za njen sodoben lepotni režim.

Ne spreglejte: 

Kakšna je torej njena skrivnost, da je 30 let pozneje videti skoraj popolnoma enako? Slavna lepotica se drži načela "manj je več" in pri tem načelu je bila vedno zelo dosledna. Že pred leti je sprejela minimalizem kot način življenja, njenemu videzu pa se takšen način življenja več kot očitno zelo obrestuje. Zvezdnica prisega na naravno kozmetiko, ki njenemu videzi odlično služi.

Edina stvar, ki jo je dodala svojemu življenjskemu slogu in to po rojstvu otrok, so bile profesionalne nege obraza, vendar tudi pri tem ni nikoli pretiravala.  »Resnično nimam časa, da bi hodila na terapije in izvajala različne tretmaje. Včasih, ko sem v New Yorku, kar ni zelo pogosto, grem, če le lahko pridem do Christine Chin, a za zdaj se držim približno enega tretmaja obraza na leto, a ga izvedem kar sama doma, je še dodala Gwyneth Paltrow. 

Gwyneth Paltrow pravi, da že od svojega 20 leta redno uporablja dve vrsti izdelkov: olje za obraz in pilinge, ti dva izdelka njeno kožo nahranita in primerno navlažita.

Preden je predstavila Goop in oblikovala lastno olje in piling za obraz, Paltrow, tako kot mnogi od nas, pravi, da je bila velika oboževalka svojega najljubšega  mareličnega pilinga. Ker pa se je Goop osredotočil na to, da je resnično čista lepotna blagovna znamka, se je Gwyneth Paltrow odmaknila od nekaterih prejšnjih vrst izdelkov in namesto tega ustvarila lastno različico izdelkov za nego kože, ki vsebujejo nestrupene in manj ostre sestavine.

Goopova alternativa prej omenjenemu pilingu je nova znamka Cloudberry Exfoliating Jelly Cleanser. "V sebi ima majhne perlice, zelo dober je občutek, ko ga daš na obraz in se peni," pojasnjuje Gwyneth Paltrow. Čistilna formula vsebuje tudi vitamin C za posvetlitev in sadne encime za gladko kožo z grobo teksturo. Torej gre za vsakodnevno čiščenje in piling v enem.

Tedensko glajenje kože je še en ritual, ki mu je Gwyneth sledila skozi leta. Za njegov dosleden sijaj pravi, da so ključne različne stopnje pilinga.

Vtis, da se je čas zanjo ustavil, Gwyneth na nas pusti pečat s svojim čudovitim obrazom, izklesano postavo in s svojimi oblačilnimi kombinacijami.

Edina stvar, ki jo Gwyneth Paltrow sovraži iz 90-ih, so tanke obrvi. "Resnično upam, da se ta trend iz devetdesetih nikoli več ne bo vrnil," je dodala. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: “Reverse ombre” je najbolj zaželen trend poletja: Drzno pričesko je najprej pokazala Billie Eilish, sledila so ji števila modna dekleta

Priporočamo tudi: To je najbolj prodajana poletna obleka v H&M-ju ta hip: Popolna za vroče dni ob morju

Najbolj brano