Vaje Cindy Crawford, zaradi katerih ima še danes raven trebuh: Ključno je veliko število ponovitev, kardio pa je obvezen

Ameriški supermodel pri svojih 56 letih še ni izgubil svoje ikonične in vitke silhuete. Kako ji to uspeva? 

Vaje Cindy Crawford, zaradi katerih ima še danes raven trebuh: Ključno je veliko število ponovitev, kardio pa je obvezen - Foto: Instagram

Če bi morali izbrati dve besedi za opis priljubljene zvezdnice, ki je čudovit supermodel, podjetnica, mama dveh otrok, oseba z brezčasnim videzom, in se laskavo znajde v vseh kopalkah ali obleki, bi zlahka izbrali Cindy Crawford.  Visoka lepotica je pred kratkim na Instagramu objavila fotografijo "ležernega popoldanskega branja", na kateri je v kopalkah, kopalnem plašču in petah, medtem ko se hladi na soncu s knjigo Claudie Schiffer "Captivate". Na misel nam hitro pride vprašanje, kako je Cindy Crawford pri 56 letih videti tako neverjetno, in raziskali bomo, kako ji to uspeva. Sama pravi, da prisega na prav posebno vadbo za celotno telo.

Ne spreglejte: 

Cindy Crawford z dobrim razlogom še vedno nosi naziv ene najlepših žensk na svetu, za njeno linijo pa sta poleg genetike, kot je sama večkrat priznala, zaslužna tudi uravnotežena prehrana in redni treningi. 

Doseči status najbolj priljubljenega supermodela na svetu zagotovo ni tako preprosto, kot je videti na prvi pogled. "Ne glede na to, kaj počnem, ne bom videti kot dvajsetletnica ali tridesetletnica. Želim si le, da bi bila pri 50 letih videti odlično. Telovadim, jem zdravo in res dobro skrbim za svojo kožo. Ženske so pod pritiskom, da morajo narediti nekaj nedosegljivega, to je ne starati se. Vendar gre za to, da ste videti odlično, ne glede na to, koliko ste stari, ne glede na to, kakšna je ta številka", je še dodala Cindy Crawford. 

Ni skrivnost, da je bila manekenka nekoč kraljica fitnesa, njene kasete s programi vadbe pa so se prodajale kot sveže pečen kruh. Cindy se je vsa ta leta držala treninga, ki ga je nekoč priporočala vsem, rezultati pa so več kot očitni – manekenka pri 56 letih se lahko pohvali z vitkim, napetim in predvsem vitalnim telesom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

In kako Cindy skrbi za svoj izklesan trebuh? Žal izklesanih trebušnih mišic ne dobimo čez noč, napet trebuh pa je posledica intenzivnega treninga. In kje tiči skrivnost?

Komplete vaj je zanjo oblikovala znana fitnes inštruktorica Sarah Hagman. Ključne so intenzivne ponovitve (20, 30 ali 40 na vajo), kardio pa je obvezen.

Manekenka tudi redno hodi na tek ali hitro hojo, po tem pa je znano, da je kardio trening obvezen.

Tako je Cindy v letu 2019 s svojimi spremljevalci delila najljubšo kardio vadbo in to je tek po stopnicah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

V vsej poplavi aktivnosti, ki jih ima Cindy čez dan pa nikoli ne pozabi na redno in uravnoteženo prehrano, za katero sama pravi, da je v njeni rutini aktivnosti še vedno najpomembnejša.

Tudi vas zanima, kako ta slavna manekenka začne svoj dan?

Zajtrk

Cindy svoj dan obvezno začne s smutijem, za katerega potrebujete: kokosovo mleko, tretjina banane, skodelica sveže špinače, 10 metinih listov, žlica beljakovin in malo kakavovih zrn. Vse skupaj zmešajte v blenderju in vaš čudovit pripravek je pripravljen. Manekenka trdi, da je po njem še dolgo sita, napitek pa ji omogoči energijo ter moč, s katero lažje prebrodi dan. To ne pomeni, da si Cindy, tako kot vsi mi, občasno ne da duška. "Poskušam biti 80 odstotkov dobra 80 odstotkov časa," je dejala ob neki priložnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Kosilo in večerja 

Njeno pravilo za zdrav življenjski slog je preprosto: izločite predelana živila in jih nadomestite s polnovrednimi živili. "Običajen delovni dan imam za zajtrk beljakovinski napitek, ker je hiter ... Za kosilo imam solato, včasih s piščancem, včasih brez. Za večerjo gremo na suši, če pa jemo doma, poskušam pripraviti obrok, kot so puranje mesne kroglice s testeninami, solato in zelenjavo", je dodala. 

Njena sladica? Temna čokolada. "Vsak večer po večerji zagotovo potrebujem košček temne čokolade. Če je ne bi imela, bi lahko pojedla še sto drugih stvari in še vedno ne bi bila zadovoljna," je povedala Cindy.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Fotografije: Instagram/@cindycrawford

Preberite še: Monaška princesa Charlene z roko v roki s svojim možem Albertom navdušila v kombinaciji, ki smo jo pred 15 leti nosili vsi

Priporočamo tudi: Horoskop: Česa se lahko ostala astrološka znamenja naučimo od dvojčkov?

Najbolj brano