Naravni botoks Kate Middleton, o katerem govorijo vsi: S sestavino, ki v sekundi izbriše gube, boste pozabili na invazivne metode

Če ste se spraševali, ali obstaja naravni nadomestek za botoks, je odgovor DA in o tem je javno spregovorila Kate Middleton.

Naravni botoks Kate Middleton, o katerem govorijo vsi: S sestavino, ki v sekundi izbriše gube, boste pozabili na invazivne metode - Foto: Profimedia

Kate Middleton ima morda dostop do vseh vrst kozmetike in postopkov, a skrivnost njene sijoče in napete kože se skriva v organskem izdelku, imenovanem "naravni botoks", ki na žalost vseh, ki bi radi verjeli, da popoln videz Kate Middleton ne more biti plod naravnih tretmajev, nima prav nobene zveze z botulinskim toksinom, ki se uporablja predvsem za zategovanje obraza. Nič čudnega torej, da kraljevi oboževalci z njenim lahkotnim kraljevim slogom, bleščečimi, popolno izpihanimi lasmi in brezhibno angleško rožnato kožo želijo razvozlati lepotne skrivnosti vojvodinje Cambriške. 

Najverjetneje vas je vedno zanimalo, kako je živeti kot del pomemben člen kraljeve družine. In za vse tiste, ki ste obsedeni z lepoto in čudovito Kate, bodo te sanje sedaj postale resničnost. Kdo drug bi lahko poiskal boljši navdih za brezhiben naravni videz kot Kate Middleton? Britanska kraljeva družina namreč ni novinka v svetu lepote, saj se je vojvodinja na svoj poročni dan slavno naličila sama.

In na kaj prisega čudovita Kate Middleton

Ne spreglejte:

Vojvodinja prisega na "naravni botoks" in ga uporablja že leta, zanimivo pa je, da ste to močno sestavino verjetno že videli na etiketah določenih lepotnih izdelkov, ne da bi vedeli, kako učinkovita je.

Gre za spilantol, ki je pravzaprav lokalni anestetik rastlinskega izvora. Njegova dobra stran je, da se lahko uporablja večkrat na dan, njegov učinek pa je tako močan, da lahko za skoraj eno uro popolnoma zmanjša gube okoli oči. Takoj namreč sprošča obrazne in mišične poteze za zmanjšanje gub. Po drugi strani pa se z redno uporabo obraz neguje in na dolgi rok zmanjšajo znaki staranja.

Pomembno je omeniti, da spilantol ni ne medicinska snov ne zdravilo, temveč izključno kozmetična sestavina. Gre za tako imenovano maščobno kislino, ki jo pridobivajo iz rastline Acmella oleracea in zapolnjuje drobne gube in prve znake staranja na obrazu.

Dermatologi so potrdili njen pozitiven učinek, vendar trenutno ni dolgotrajnih študij, ki bi dodatno pojasnile učinek te sestavine. Do sedaj ni bilo opaženih nobenih stranskih učinkov, a strokovnjaki opozarjajo, da je treba kot pri vsakem drugem izdelku biti tudi pri tem previden.

Spilantol najdemo tudi v nekaterih priljubljenih kozmetičnih pripravkih, vendar je treba omeniti, da se ta sestavina uporablja šele po predelavi in ​​ekstrakciji ekstrakta v laboratorijskih pogojih, torej ni priporočljiva uporaba same rastline. Tudi njegova učinkovitost je odvisna od odstotka le-tega v določenem izdelku.

Njena izbira je namreč t.i Biotulin Supreme Skin Gel, ki ga je priporočila tudi Michelle Obama, in menda daje zavidljive ter vidne rezultate v zgolj 60 minutah uporabe (nato obstoji ves dan). Doslednost je ključna tudi za dolgoročne rezultate. Če ga uporabljate vsak dan 30 dni, se globina gub zmanjša, vaša koža pa postane gladka, napeta in čvrsta, najdete pa ga le v tujini.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pravočasno prepoznajte simptome hormonskega neravnovesja: Izpadanje las, pridobivanje teže in utrujenost kažejo, da je čas, da preverite svoje hormone

Priporočamo tudi: Meghan Markle očarala s videzom naravnost iz filma Čedno dekle. Ta eleganten poletni stajling boste želeli posnemati!

Najbolj brano