Kate Middleton ta teden sijala v modrem in z novo najljubšo torbico

Vojvodinja Cambriška s princem Williamom na potovanju po Združenem kraljestvu spoznava brezdomce, dojenčke in študente ter razpravlja o duševnem zdravju.

Kate Middleton ta teden sijala v modrem in z novo najljubšo torbico - Foto: Profimedia

Kate Middleton in princ William bosta v okviru tedna ozaveščanja o duševnem zdravju leta 2022 potovala po Združenem kraljestvu, da bi povečala ozaveščenost o duševnem zdravju. Ta tema zadeva vse več ljudi, zlasti po pandemiji, in vojvodinja Cambriška je pogosto govorila o tem vprašanju ter ljudi pozivala, naj spregovorijo in najdejo pogum, da priznajo nelagodje. Pred kratkim je bila imenovana za kraljevo pokroviteljico združenja Mmha, ki si prizadeva za zaščito in podporo materam v poporodnem obdobju. Bodoča angleški kralj in kraljica sta svojo mini turnejo začela v Manchestru, kjer sta se spomnila žrtev grozljivega bombnega napada pred petimi leti, nato pa sta prispela v Glasgow na Škotskem na dvodnevni obisk, ki sta ga začela na univerzi, kjer sta govorila s študenti, ki so ju spodbujali, nato pa sta obiskala še osnovno šolo v sodelovanju z organizacijo Action for Children izvaja kanadski projekt Roots of Empathy, ki družinam in malčkom pomaga ohranjati čustva in vzdrževati empatične odnose med vsemi družinskimi člani.

Preberite tudi: Kate Middleton za skupni izlet s princeso Anne izbrala nadvse privlačen videz

Kate Middleton nosila suknjič za vse večne čase, popoln za poslovni videz žensk nad 40 let

Kate je z otroki popolnoma sproščena, med kraljevimi obiski se z njimi smeje in igra, kadarkoli lahko, tako zelo, da je to zaskrbelo Williama, ki je med nedavnim obiskom v šali vzkliknil: "Ali lahko mojo ženo spravite od tu, preden bo dobila željo, da bi imela še enega otroka?". Kate Middleton je novinarjem povedala: "Williama vedno skrbi, ko srečam nekoga, mlajšega od enega leta, in ko pridem domov, mu rečem: 'Imejva še enega'." Kate in William sta nato odpotovala v Kennishead, kjer so se seznanili s še enim pomembnim projektom, namenjenim najbolj ranljivim, The Wheatley Group, ki vključuje mestne brezdomce.

Kot vedno je poleg družabnih vsebin s potovanj v ospredju tudi vojvodinjina izbira sloga. Kate se je v dveh škotskih dneh odločila za modre odtenke, ki so bili različno močni in intenzivni. Pavje modra za čudovit plašč znamke Catherine Walker, ki ga je za svoje najbolj elegantne večere izbrala tudi princesa Diana. Modra barva je bila uporabljena za ozke hlače cigaretnega kroja, njena najljubša barva ton-sur-ton pa tudi za semiš čeveljce in torbico iz kovanega usnja z zlato verižico pariške znamke Polène. Gre za enobarvno izbiro, ki jo je Kate soproga pogosto nosila med javnimi izhodi, čeprav je bila oblečena v druge barve. Morda je to način, kako si poenostaviti življenje. 

In to ni bilo prvič ta teden, ko je nosila svojo modro torbico Numéro Sept. Med torkovim obiskom spominskega obeležja Glade of Light v Manchestru, kjer je počastila žrtve bombnega napada leta 2017, je torbico nosila skupaj s svojim plaščem Michael Kors, ki ga je v preteklosti že nekajkrat oblekla. 

Izbirate lahko med 19 barvami torbic Numéro Sept. in svojo najljubšo prednaročite za 290 evrov.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite široke kavbojke, Amal Clooney nosila model kavbojk, ki optično podaljša vaše noge in jih naredi vitkejše

Priporočamo tudi: Helen Mirren navdušila na rdeči preprogi: Kako nositi klasično belo srajco in široko krilo pri 60 in več letih?

Najbolj brano