Kavbojke Cindy Crawford so obujanje trenda iz 60-ih, ki ga bomo oboževali to pomlad

Supermodel, ki je kavbojke spremenila v svoj osebni zaščitni znak, se je vrnila z retro šik slogom, ki je močnejši kot kdaj koli prej. 

Kavbojke Cindy Crawford so obujanje trenda iz 60-ih, ki ga bomo oboževali to pomlad - Foto: Profimedia

V devetdesetih letih prejšnjega stoletja nihče ni bolje predstavljal čistega ameriškega sloga kot Cindy Crawford. V modrih kavbojkah z visokim pasom in beli majici je poskrbela za hitrejši utrip srca tako na oglasnih panojih kot v svojem uličnem slogu. Zdi se, da od takrat ni minil niti dan, saj je njen retro slog še danes videti sodoben, ko se na ulice odpravi v kavbijkah na zvonec. Zahvaljujoč modnim trendom pomladi 2022, ki odstirajo prah iz kulture 60. let, je lahko model svobodno pokazal videz Hard day's night. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Hlače Cindy Crawford so eden od obveznih stilov za pomlad 2022. Kot simbol uporniškega obdobja ob koncu 60. in 70. let prejšnjega stoletja se zdaj nanašajo na hipijevske podobe, zaradi katerih so postali ikona oblačil. Supermodel se pri izbiri razvlečenih hlač ne ravna po zadnjih modnih diktatih. Celotna garderoba Cindy Crawford že od nekdaj temeljih garderobe, še posebej pa na kavbojkah, ki so značilnost njenega retro elegantnega sloga. Model, ki ga je nosila, izstopa po svetlo modri barvi, visokim pasom in raztrganim robom v pravem slogu šestdesetih let.

Kako nositi kavbojke na zvonec Cindy Crawford?

Odločila se je, da bo retro estetiko pripeljala do skrajnosti, in oblekla bež srajco, ki jo je spretno nosila znotraj visokega pasu, ter za semiš jopič z dolgimi resicami, ki so zaznamovale vsak korak. Na nogah je imela udobne semišne gležnjarje z visoko peto, v rokah kitaro, v laseh cvetlično krono in okoli vratu zavezan črtast šal. Posnetek Cindy Crawford je oživitev v slogu Beatlov. Preveč ekstremno? Odložite dodatke, a obdržite telovnik, bež srajco zamenjajte z belo bluzo mehkega kroja, razpustite lase in čez ramo nosite svojo najljubšo torbico.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zaradi teh 5 napak vam začnejo izpadati lasje: Naredite jih skoraj vsak dan, ključno pa je, da spremenite svojo lepotno rutino

Priporočamo tudi: GM dieta je rešitev za vse tiste, ki ne prenašate lakote: Ta meni vam bo pomagal izgubiti do 5 kg na teden

Najbolj brano