Horoskop: Česa se lahko ostala astrološka znamenja naučimo od dvojčkov?

Dvojčki ste hitri, iznajdljivi, nepredvidljivi in površni, pa vendar tako simpatični in zanimivi. Z malenkostmi se ne ukvarjate, saj življenje, delo in obveznosti dojemate zelo lahkotno. 

Horoskop: Česa se lahko ostala astrološka znamenja naučimo od dvojčkov? - Foto: Profimedia

Kaj je tisto, kar bi se lahko ostala astrološka znamenja naučila od vas? Namesto da jim greste na živce, ko vedno najdete izgovor za vsako stvar, ko pretiravate in ste tako zelo navihani.

OVEN

Oven in dvojček sta znana po svoji energiji in dinamiki, oba rada skočita v konflikt. Toda ko gre za umetnost razprave, obstaja ključna razlika med njima. Medtem ko se dvojčki prepirajo bolj nedolžno, zaradi ustvarjanja dialoga, ki vzbuja razmišljanje, svojeglavi ovni vztrajate do konca in prepir dojemate zelo resno. Od dvojčkov se lahko naučite, da ne rabite biti tako zelo agresivni v svojih argumentih, ter da nasprotnika ni treba uničiti do konca.

BIK

Potrpežljivi, metodični in odločni biki uspevate dosledno in se držite svojih postavljenih temeljev, medtem, ko se dvojčki spretno izogibajo rutini in se ne obremenjujejo, kdaj bo naloga končana. Biki, od dvojčkov se lahko naučite, da je včasih potrebno z delom končati prej, ter si vzeti tudi nekaj časa zase. Prav tako lahko povzamete njihovo frazo zakaj pa ne, ko se pred vami pojavi nova ali zelo vznemirljiva priložnost. Skušajte na dvojčkov način življenje izboljšati z nekaj nepredvidljivosti. 

RAK

Raki običajno niste pripravljeni odstraniti svoje trde lupine, delujete globoko, skrbno, ter zelo občutljivo. Skušajte opazovati, kako se dvojčki odzivajo. Z njimi lahko debatirate ves dan in argumentov ali vašega mnenja ne bodo jemali osebno. Raki, od dvojčkov se lahko naučite, da sta burna razprava in raziskovanje različnih stališč preprosto tako zelo zanimiva, da se ni smiselno vedno zapirati vase. Od njih bi lahko povzeli tudi visoko samospoštovanje in vaše življenje bo v trenutku postalo lažje.

LEV

Levi cenite poštenost, ter direkten pristop, toda v napačni situaciji se to lahko izkaže kot neverjetno nesramna lastnost. Brutalne poštenosti ne zmore vsak, zato bi se od dvojčkov lahko naučili, da se je včasih modro prilagoditi in delovati s tokom, ki vas obdaja. Skušajte kot dvojčki svoj pristop in vedenje prilagoditi trenutni situaciji. Levi, razmislite, kdaj bi lahko bil prilagodljivi šarm bolj dragocen kot delitev odkritega mnenja. Poleg tega se lahko od njih naučite, da biti v središču ni vedno najbolj ugodna izbira.

DEVICA

Device, ki ste zelo dosledne in marljive, ste popolno nasprotje dvojčka, ki se v malenkosti in analiziranje nikoli ne spušča. Res je, da je dvojček običajno preveč površen in nedosleden, vendar bi lahko device od njega povzele vsaj kanček neobremenjenosti, kar vas zagotovo vodi v bolj umirjeno življenje. Prav tako bi se device lahko naučile od dvojčkov biti sproščene in imeti slog, ki nekaj sporoča, brez obremenitev v stilu, kaj si bodo drugi mislili. 

TEHTNICA

Biti v partnerskem odnosu je za tehtnice temeljnega pomena, vendar je lahko to prav tako obremenilno zanje, še posebej ko ostanejo samski. Od dvojčkov se lahko naučite delovati neodvisno in spontano, ter seveda svobodno. Povzemite večkrat njihovo radovedno, pustolovsko in družabno delovanje in vaše življenje bo v trenutku bolj polno. Napolnite svoj vsakdan kot dvojčki z vznemirjenjem v prijetnem smislu in se naučite biti sami s sabo.

ŠKORPIJON

Škorpijoni, čeprav imate v svoji notranjosti toliko dela s sabo in občutki, bi bilo smotrno, da se od dvojčkov naučite biti bolj odprti. Dovolite si radovednost, spontane fraze in to, da razložite, kaj se vam dogaja v notranjosti. Le tako vas bodo drugi lažje razumeli, poleg tega ne boste tolikokrat razočarani. Delujte večkrat kot dvojčki, ki preprosto širijo svoj čar povsod, kamor gredo, in uživajo v razigranih energijah ne glede na vse. 

STRELEC

Medtem ko so dvojčki vedno odprti in prilagodljivi, ste strelci precej navezani na svoja prepričanja o tem, kaj je prav in kaj je res. Naučite se dovoliti si se podati širše in kdaj sprejeti tudi drugo mnenje. Dvojčki vedno gledajo na drugo stran stvari in so vedno pripravljeni prilagoditi svoje mnenje na podlagi dotoka novih informacij. Od njih se lahko strelci naučite biti bolj prilagodljivi bolj radovedni in bolj empatični. Le tako si lahko obetate še več zadovoljstva.

KOZOROG

Kozorogi, verjetno ste že opazili, da včasih pamet in denar ne pomagata, ko gre za vrsto uspeha, h kateremu si prizadevate. Pravzaprav je šarm tako pomemben, da vas lahko v življenju dejansko pripelje dlje kot odlična izobrazba ali vztrajnost in marljivost. Učite se od dvojčkov, ki dobro vedo kaj reči, da se bo njihov sogovornik počutil kot najpomembnejša oseba v prostoru. Dvojčki uporabljajo svoj magnetizem in spremenljivost, da izboljšajo svoj pristop in ravno to je tisto, kar bi morali kozorogi povzeti od njih.

VODNAR

Vodnarji, ki ste sicer zelo neodvisni in edinstveni, se večkrat izgubite v svojem individualizmu. Odnos do drugih vas v bistvu ne zanima in ravno to je tisto, česar se lahko naučite od dvojčkov. Povezati se z drugimi, delati v skupini in se prilagoditi skupnim željam. Dvojčkova vsestranska, radovedna narava je tista, zaradi katere se drugi počutijo dobrodošle in lepo sprejete. Če boste delovali kot dvojček, to nikakor ne pomeni žrtvovanja vaše individualnosti, le drugi vas bodo lepše sprejeli.

RIBI

Ribice imate večkrat težave z izražanjem ter s komunikacijo, ravno to pa je dvojčkova pozitivna lastnost, saj je njihova komunikacija odlična, ter seveda sproščena. Dvojčki svoje težave ali miselne procese rešujejo tako, da se na glas pogovarjajo s prijateljem ali ljubljeno osebo. Ribice to je tisto, česar bi se morale naučiti od njih. Ko se boste naslednjič počutili žalostni, se poskusite pogovoriti s prijateljem, namesto da bi trpeli v tišini in še dodatno stopnjevali negativne misli. 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jane Fonda izžareva glamur v klasičnem videzu za ženske nad 60 let

Priporočamo tudi: Horoskop: Moški, rojeni v teh astroloških znamenjih, so najbolj očarljivi

Najbolj brano