To je najbolj prodajana poletna obleka v H&M-ju ta hip: Popolna za vroče dni ob morju

Če je nimate, si jo boste želeli. To je najbolj zaželena obleka, ki jo boste našli v H&M, in naša nova najljubša poletna obleka, saj je videti odlično.

To je najbolj prodajana poletna obleka v H&M-ju ta hip: Popolna za vroče dni ob morju - Foto: Profimedia

Mislili smo, da bo težko najti obleko, ki bo izpolnila vse naše želje za te vroče mesece. Da, ena tistih oblek, ki se odlično obnese od jutra, polnega opravkov, do večera, ko se začne ohlajati in ste hvaležni za malo rokavov, a vam ni vroče. Imamo srečo, saj je ta obleka prišla v H&M in bo postala ena od vaših obveznih oblačil tega poletja.

Z vsemi podrobnostmi bo ta obleka obvezna oprema za dneve, ko boste od jutra do večera zunaj in boste vedno videti prikupno. Sestavljena je iz 100-odstotnega bombaža, je v slogu srajce, vendar s krilom v slogu saronga, spredaj se zapenja na gumbe, ima V-izrez s srajčnim ovratnikom, dolge rokave in, kar je najlepše: na voljo je v dveh barvah, navadni beli in rjavi s potiskom zebre. Idealna je tako za tiste, ki imajo radi svetle barve, kot tudi za tiste, ki imajo radi temnejše barve.

H&M, cena: 49, 99 evrov

Za 49,99 evrov je odlična izbira za številne vrste dnevnih in večernih načrtov ter osnovna izbira, ki jo lahko vključite v svojo garderobo, da bo zanesljiv hit, ko ne boste vedeli, kaj obleči. 

Takšna obleka je videti odlično s sandali s paščki, saj so bolj stilski in obleki dodajo osebnost. Kombinirate jo lahko tudi s čevlji s polno peto ali supergami.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Mikro francoska manikira je nova priljubljena različica slavnega trenda iz 90-ih

Priporočamo tudi: Horoskop: 3 nebesna znamenja, ki imajo pogosto težave v odnosih

Najbolj brano