Zakaj je princ William v resnici povabil Meghan Markle na skupen sprehod ob smrti kraljice Elizabete II: Izpoved kraljevega fotografa

Kraljevi fotograf Arthur Edwards je po kraljičini smrti podal zanimiv vpogled v življenje v kraljevi družini.

Zakaj je princ William v resnici povabil Meghan Markle na skupen sprehod ob smrti kraljice Elizabete II: Izpoved kraljevega fotografa - Foto: Profimedia

Nepričakovan skupni nastop nekdanje kraljeve četverice "Fab Four" v soboto je sprožil plaz poročil o tem, kako je do tega skupnega sprehoda sploh prišlo, glede na napete odnose bratov princa Williama in princa Harryja. Kensingtonska palača je nazadnje razkrila, da je William povabil Meghan Markle in Harryja, da se pridružita njemu in Kate Middleton, navaja People. Kraljevi vir je dodal, da je William menil, da je bil sprehod "pomemben izraz enotnosti v izjemno težkem času za družino".

Viri poročajo, da je dolgoletni kraljevi fotograf Arthur Edwards v intervjuju s Piersom Morganom delil dodaten vpogled v to, zakaj je William povabil Meghan. Edwards je razkril, da je šlo za taktičen nastop, s katerim je skušal  zagotoviti, da bo v napetih odnosih med kraljevo družino ter Harryjem in Meghan poudarek ostal na zapuščini kraljice Elizabete II. in novem kralju Karlu III.

Ne spreglejte:

Arthur je s Piersom Morganom opravil razkrivajoč intervju, v katerem je izrazil presenečenje, da je kralj Karel III. v svojem prvem nagovoru nagovoril princa Harryja in Meghan Markle - in da je bil par povabljen, da se pridruži princu in princesi Walesa pred Windsorskim gradom.

"Ko je kralj Karel III v svojem govoru dejal, da ima rad Harryja in Meghan, je to pretreslo tudi mene. Ko je Meghan stopila iz avtomobila, sem bil presenečen," je dejal Edwards. "Toda očitno mora William nekaj storiti v zvezi s tem. Pogovoril se je z bratom in rekel: "Potrudimo se skupaj".

"To sta storila, ker če bi Meghan prišla na pogreb v ponedeljek, bi vsi časopisi govorili o Meghan, kralj pa tega ne želi," je dodal Edwards. "Želi, da se vse vrti okoli kraljice in ničesar drugega. Nobenih motenj. Kdo ve, ali se bosta spet zbližala, saj je med bratoma velik razkol."

Meghan in Harry sta dejala tudi, da sta si blizu s kraljico. Kar zadeva ostale kraljeve družinske člane, je Meghan stanje med njimi na kratko obravnavala v intervjuju za The Cut, objavljenem konec avgusta.

"Lahko govorim o vsej svoji izkušnji kot zaposlena v kraljevski družini, a vendar sem se odločila, da tega ne bom storila," je dejala in dodala, da tega še ni storila, ker se "še vedno zdravi".

Kar zadeva njen odnos s kraljevo družino, "mislim, da je odpuščanje zelo pomembno," je dejala. "Če ne odpustiš, potrebuješ veliko več energije. Za odpuščanje pa je potrebnega veliko truda. Resnično sem se dejavno trudila, zlasti če sem vedela, da lahko povem karkoli." Nato je utihnila in na koncu dejala: "Veliko imam povedati, vendar tega ne storim".

Vir je za Entertainment Tonight povedal, da družina ni bila preveč zadovoljna s tem intervjujem ali Meghaninim razpravljanjem o njenih izkušnjah kot vojvodinje na njenem podkastu Archetypes Spotify, ki v luči kraljičine smrti ta ali prihodnji teden ne izdaja novih epizod. Vir je dejal, da je "kraljeva družina razočarana nad zadnjimi komentarji Meghan Markle v reviji The Cut in na njenem podkastu. Zaskrbljeni so, ker po tem, ko se je umaknila iz kraljeve družine - češ da potrebuje zasebnost -, še naprej javno objavlja družinske zadeve."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: "Rekla sem jim, da jih bom odnesla sama": Meghan Markle ujeli med nerodnim pogovorom s kraljevimi pomočniki v Windsorju

Priporočamo tudi: Kako je Camilla s svojim videzom subtilno počastila kraljico Elizabeto II: Nova kraljica soproga je nosila bleščečo broško, ki ji jo je nekoč podarila kraljica

Najbolj brano