Monaška princesa Charlene se je odzvala na govorice o svojem odnosu z možem princem Albertom in s svojo izjavo popolnoma presenetila javnost

6. 6. 2022
Monaška princesa Charlene se je odzvala na govorice o svojem odnosu z možem princem Albertom in s svojo izjavo popolnoma presenetila javnost (foto: Profimedia)
Profimedia

Monaška princesa Charlene je v intervjuju spregovorila o govoricah, ki spremljajo njeno razmerje s princem Albertom, in poročala o svojem zdravju.

Charlene se je marca vrnila v kneževino. Vendar je šele pred kratkim ponovno začela opravljati svoje kraljevske dolžnosti. Po več odmevnih nastopih na avtomobilski dirki E-prix v Monaku in ragbijskem turnirju v Sainte Dévote se je 24. maja, skupaj s hčerko Gabriello udeležila tedna mode v Monte Carlu. Med tem dogodkom je žena princa Alberta izkoristila priložnost za pogovor z "Monaco Matin" in se odzvala na govorice, ki o njej krožijo že več kot leto dni. Zlasti o njenem razmerju. "Če želite govoriti o govoricah o ločitvi ali mojem novem domu v Švici ... Žal mi je, da nekateri mediji širijo takšne govorice o mojem življenju in mojem zakonu," je pojasnila. Nadaljuje: "Smo ljudje in kot vsi ljudje imamo čustva, ranljivosti, le naša družina je izpostavljena v medijih in najmanjša šibkost je razkrita."

Tudi Charlene je poudarila, da se je pri zaščiti družine lahko zanesla na svojega moža: "Albert me je izredno podpiral, skupaj sva razpravljala o teh zlonamernih člankih in storil je vse, da bi zaščitil mene in najina otroka."

Pomirjujoče novice o njenem zdravju

Charlene je še posebej želela pojasniti, kakšno je njeno zdravstveno stanje. V intervjuju je sporočila pomirjujočo novico: "Moje zdravje je še vedno krhko in ne želim prehitevati. Pot je bila dolga, težka in boleča. Danes se počutim bolj mirno. Zaupala je tudi, da se ob vrnitvi v Monako raje ni takoj pokazala, saj je želela najprej uživati v svojem spremstvu: "Ob vrnitvi v kneževino sem vso svojo energijo posvetila otrokom, možu in zdravju, saj so ti moja prioriteta."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Trendi pričesk: 5 frizur, ki jih bomo poleti 2022 videli povsod

Priporočamo tudi: Kate Middleton drugi dan praznovanja jubileja nosila čudovito pastelno obleko oblikovalke Emilie Wickstead