Trendi pričesk: 5 frizur, ki jih bomo poleti 2022 videli povsod

4. 6. 2022
Trendi pričesk: 5 frizur, ki jih bomo poleti 2022 videli povsod (foto: Instagram)
Instagram

Teh pet pričesk je mogoče enostavno in hitro oblikovati, njihova čutnost pa je tako dinamična in ležerna, da je pričeska popolnoma prilagojena naraščajočim temperaturam in želji, da bi med počitnicami čim manj časa preživeli v kopalnici. 

Je še kaj bolj prepričljivega kot lahkotna pričeska, ki je kot nalašč primerna za vroče poletne dni, ko nimamo dovolj motivacije, da si na zgodnje vroče jutro urejamo pričesko? To poletje torej stavimo na ležerno eleganco, s katero bomo ustvarjali šik poletne spomine. Poletje 2022, mi smo pripravljeni, navduši nas!

Ne spreglejte: 

1. Vse razsežnosti paža

To je idealna pričeska, s katero se lahko izognete vročinskemu udaru in s katero boste z zgolj nekaj potezami škarij videti pet let mlajši, poleg tega pa jo je mogoče hitro oblikovati: paž je vsekakor idealna frizura za poletje. Prava dolžina? Pod ušesi, a nad rameni. Novost je, da ga uporabljamo tudi za kodraste lase. Naš najljubši: ohlapen, ne preveč oblikovan paž z lahkotnim frufrujem, kot ga očarljivo nosi Selena Gomez. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VICTORIA (@victoriavergara)

2. Valovite dolžine

Surferska pričeska "par excellence", ki se je ne bomo nikoli naveličali... Valovite dolžine, seksi in divje hkrati, kot bi jih oblikovala morska voda in veter, so še vedno na vrhu trendov pričesk tega poletja. Če želite to pričesko ponoviti v kopalnici, popršite predhodno posušene in grobo počesane lase s solnim sprejem, da ustvarite popolno iluzijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monyca Eleogram (@monycaeleogram)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

3. Tanke kitke

Na reviji Altuzarra pomlad/poletje 2022 smo na Gigi Hadid opazili te ljubke, stranke pletene kitke, ki nežno uokvirjajo obraz. Ta boemski videz so kasneje posvojile tudi zvezdnice, kot so Dua Lipa, Hailey Bieber in Ariana Grande. Kako si jo lahko pričarate sami?  Zapletite le dva pramena, ki obrobljata obraz. Stil v najbolj čistem duhu 90. let, desetletja, ki že nekaj mesecev navdihuje trende na področju pričesk.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella🦋 (@parisbellagarsiia)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

4. Ležerna figa

Hitro, preprosto in učinkovito, ležerna figa ima hladen, lažno neurejen videz, ki je kot nalašč za poletje. Predvsem pa ima to prednost, da popolnoma osvetli obraz in ramena, kar je vsekakor božji dar za vse bujne dolgolaske. Za ustvarjanje tega videza lahko preprosto uporabite kar prste in lase zavrtite visoko na glavi. Ne pozabite sprostiti nekaj pramenov okoli ušes in čela, da končni rezultat ne bo preveč strog.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco Ho (@xococoho)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

5. "Birkin Bangs"

Birkin Bangs iz 70. let, ki je zelo podoben "navadnemu" frufruju, vendar je gostejši, in je pravi hit za letošnjo sezono. Zamisel: ravni lasje, katere prameni se začnejo na vrhu glave in padajo nazaj do obrvi, na sredini pa so komaj ločeni, da ustvarijo zelo rahel učinek "zavese". Ta oblika je še posebej primerna za velika čela, poleg tega pa še dodatno poveča in osvetli oči.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Birkin Daily (@janebirkindaily)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angèle (@angele_vl)

Fotografije: Instagram/@parisbellagarsiia

Preberite še: Naravni botoks Kate Middleton, o katerem govorijo vsi: S sestavino, ki v sekundi izbriše gube, boste pozabili na invazivne metode

Priporočamo tudi: Anela Šabanagić je nosila boho obleko - kot nalašč za poletna potovanja

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik