"Hoče se samo pokazati": polbrat Meghan Markle ogorčen po njenem poklonu žrtvam streljanja

Meghan Markle se je konec maja v Teksasu poklonila žrtvam streljanja v kraju Uvalde. Ta odločitev je sprožila polemiko med njeno družino, ki ji zdaj očita, da ni bila ob postelji svojega očeta, ki je že več dni v bolnišnici.

"Hoče se samo pokazati": polbrat Meghan Markle ogorčen po njenem poklonu žrtvam streljanja - Foto: Profimedia

24. maja so očeta Meghan Markle odpeljali v bolnišnico v Mehiki. 77-letni Thomas Markle je doživel kap. "Moj oče okreva v bolnišnici. Prosimo, da spoštujete zasebnost družine. Potrebuje mir in tišino," je za Daily Mail povedala Meghanina sestra Samantha Markle. Vendar pa je slednja hitro omenila konflikten odnos, ki ga ima z Meghan. Thomas Markle v medijih redno kritizira vedenje svoje hčerke in njenega moža, princa Harryja. Hčerki očita, da mu ne dovoli videvati vnukov. Samantha Markle je v izjavi za britanski časopis odnos svoje sestre do njunega očeta opisala kot zlorabo. "Videti, kako zelo je trpel in kaj vse je moral prenašati zaradi zaničevanja moje sestre v zadnjih nekaj letih, je neodpustljivo," je dejala. O njeni odsotnosti ob postelji Thomasa Markla je dodala: "Ni ji ostalo veliko časa. S tem bo morala živeti do konca življenja."

Njen polbrat Thomas Markle mlajši, s katerim vojvodinja Sussekška prav tako ni v dobrih odnosih, pa je bil pri Daily Mailu ogorčen, da se je njegova sestra poklonila žrtvam streljanja v Uvaldu, namesto da bi "podprla svojega očeta". Po njegovem mnenju je njen obisk teksaškega mesta "reklamni trik". Dejal je: "Želi, da bi ljudje mislili, da poskuša reševati težave. Ne vem, kaj hoče, a to je popolnoma narobe. To je najbolj brezčutna stvar, kar sem jih videl v življenju. Tisti njen sprehod, kot da je na odru? Hoče se samo pokazati." Nato je Meghan Markle poslal sporočilo, v katerem jo je spomnil, da ima njun oče "še vedno isto številko", nato pa je izjavil: "Če hočete mojemu očetu izkazati ljubezen in podporo, stopite v ospredje in ga podprite." Po navedbah bližnjih virov, ki so za tabloid povedali, da bi kljub razlikam rada "zasebno stopila v stik z očetom", naj bi bila Meghan Markle pripravljena na to potezo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 6 najbolj trendnih barv letošnjega poletja: Zavzele so Instagram, modne piste in ​​ulice

Priporočamo tudi: Pozabite na kavbojke, te hlače je Kim Kardashian v zadnjem tednu nosila kar trikrat

Najbolj brano