Pozabite na kavbojke, te hlače je Kim Kardashian v zadnjem tednu nosila kar trikrat

Črne pajkice so vedno elegantne, še bolj pa v kombinaciji z visokimi škornji, kot so ti najnovejši, ki jih je nosila zvezdnica.

Pozabite na kavbojke, te hlače je Kim Kardashian v zadnjem tednu nosila kar trikrat - Foto: Profimedia

Kot smo videli v zadnji epizodi serije Kardashianovi, je bilo za Kim Kardashian po ločitvi zelo zahtevno, da je uveljavila svoj osebni slog. V zadnjem času pa zvezdnica izžareva novo samozavest, ko gre za modo, saj so jo opazili v številnih elegantnih oblekah, ko se je sprehajala s svojim izbrancem Petom Davidsonom. Pred kratkim se je zaljubljeni par odpravil na potovanje čez lužo v London. Kardashianova je za potovanje nosila črne hlače s škornji Balenciaga in s tem že ob prihodu dala pomembno modno izjavo. Njen celoten videz je pravzaprav zasnovala modna hiša, saj je zvezdnica edinstvene hlače kombinirala s priložnostno jopico Balenciaga.

Za modno ikono ni običajno, da ponavlja stajlinge, vendar se zdi, da se ne more upreti temu, da bi vedno znova nosila hlače Balenciaga. Kmalu po tem, ko je oblačilo debitiralo na modni stezi med revijo konfekcije te znamke spomladi 2017, je Kardashianova ta videz razglasila za svojega in ga začela nositi za skoraj vsako priložnost. V zadnjem tednu pa smo jo videli v treh različicah spodnjega dela - 28. maja je v Los Angelesu nosila rožnato različico, 30. maja v Londonu črn videz, 31. maja pa kovinski par.

In to še ni vse. Kardashianova je tri različice hlačn nosila v Portofinu, ko je praznovala zaroko Kourtney Kardashian in Travisa Barkerja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kardashianovo oboževanje osnovnega kosa garderobe pa ni presenečenje. Zvezdnica je svojo ljubezen do te blagovne znamke delila v številnih epizodah oddaje, lani pa je bila celo imenovana za ambasadorko te blagovne znamke. Pojavila se je tudi v nekaj najnovejših kampanjah te modne hiše. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Monaška princesa Charlene se je odzvala na govorice o svojem odnosu z možem princem Albertom in s svojo izjavo popolnoma presenetila javnost

Priporočamo tudi: Medicinska dieta odpravi do 15 kg v 2 tednih: Predstavljamo vam jedilnik najbolj priljubljenega režima hujšanja

Najbolj brano