Manikira Jennifer Lopez bo eden glavnih trendov pomladi: "Pomladne sanje" so trend, ki si ga boste želeli posnemati

Jennifer Lopez se je na Instagram profilu svojega najljubšega umetnika nohtov pojavila s pastelno manikiro, ki je eden glavnih trendov naslednje pomladi. 

Manikira Jennifer Lopez bo eden glavnih trendov pomladi: "Pomladne sanje" so trend, ki si ga boste želeli posnemati - Foto: Profimedia

Medtem ko je pri nas zima že krepko zakorakala v svet, se Jennifer Lopez pod kalifornijskim soncem oskrbuje z vitamini. Medtem ko je pevka s svojimi zimskimi manikirami navdušila številne ljubitelje lepote, je pred kratkim izbrala veliko bolj pomladni odtenek. Na Instagram profilu svojega najljubšega umetnika nohtov, se je pevka pojavila z dolgimi pastelno rumenimi mandljevimi nohti. "Pomladne sanje," se glasi napis. Čeprav smo še nekoliko oddaljeni od najlepše sezone, se manikira Jennifer Lopez kaže kot eden od velikih trendov v prihodnjih mesecih.

Ne spreglejte:

Jennifer Lopez: odličen navdih za manikiro

Medtem ko se latinskoameriška lepotica rada pohvali s prefinjenim lepotnim videzom in izjemno glamuroznimi pričeskami, so njene manikire tudi neizčrpen vir navdiha za ljubitelje lepote. V zadnjih mesecih je zvezdnica navdušila z nohti v barvi kave, manikiro "bogatašinje" v rožnatih tonih in manikiro dulce de leche, ki jo je navdihnil Starbucks. Tom Bachik za svojo najnovejšo manikiro ni razkril imena uporabljenega rumenega laka za nohte, vendar so številni podobni odtenki že na voljo pri številnih blagovnih znamkah, kot sta Essiejev "All Fun and Games" in Sally Hansenov "You're the Zest".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Fotografije: Profimedia

Preberite še:5 najbolj priljubljenih barv za leto 2023 z modnih pist od Victorie Beckham do Chanela

Priporočamo tudi:Anne Hathaway obudila kontroverzni modni dodatek z začetka tisočletja, ki smo ga nosili vsi

Najbolj brano