Jennifer Lopez potrdila, da je manikira z učinkom lip glossa hit te sezone: Poudarite eleganco svojih naravnih nohtov

Igralka je svoji priljubljeni klasični in elegantni manikiri dodala pridih muhavosti. Manikira z učinkom lip glossa je tako nov trend, ki nas je popolnoma navdušil.

Jennifer Lopez potrdila, da je manikira z učinkom lip glossa hit te sezone: Poudarite eleganco svojih naravnih nohtov - Foto: Profimedia

Jennifer Lopez je verjetno zvezdnica, katere manikiro lepotni novinarji najbolj podrobno preučujejo, in vsakič, ko spremeni videz svojih nohtov, lahko postavi nove trende. Že lani poleti je postavila mejnik z mlečnimi nohti, ki jih je nosila na poroki z Benom Affleckom, in prepričani smo, da bo pastelno rumena manikira, ki jo je nosila v začetku tega meseca, najbolj opevana barva pomladi.

V letošnji sezoni se je JLo odločila za dva zelo klasična in nezahtevna stila, ki sta se zdaj združila v enega, sublimiranega s pridihom srebra. Rezultat: Jennifer Lopez ima popolno manikiro z bleščicami za zimo: nohte z bleščicami za ustnice.

Ne spreglejte:

Trend glaziranih nohtov, ki ga je začela Hailey Bieber in je vladal lani, je v letu 2023 dobil dostojnega naslednika – manikiro z učinkom sijaja za ustnice. Ta manikira je zelo podobna glaziranim nohtom, vendar bolj poudari naravne nohte, ker je bolj prozorna. Za večjo iskrivost ima lahko manikira z učinkom lip gloss tudi bleščice, vendar naj bodo te v samem laku za nohte in ne nanesene posebej. Gel nadlak je treba nanesti tudi v debelejšem sloju, da dosežete bolj sijajni, želeju podoben zaključek.

Kot smo že povedali, gre za kombinacijo dveh najljubših zaključkov, manikire bogatega dekleta in francoske manikire, ki ju nadgrajuje tanka srebrna bleščeča črta. Tom Bachik, izbrani maniker Jennifer Lopez, jih je poimenoval "nohti s sijajem za ustnice". Po njegovem mnenju "nisi popolnoma oblečen, dokler ne zasiješ" in ta preprosta podrobnost je popolnoma spremenila njene roke, ki so se ujemale s čudovito obleko visoke mode Valentino, ki jo je nosila na premieri filma Eksplozivna poroka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Tom Bachik je na svojih družbenih omrežjih objavil, da je uporabil srednje dolge umetne konice nohtov v naravni barvi, čeprav se ni obotavljal "nekoliko ublažiti oblike". Najbolj zanimivo je, da jih je nato poliral v odtenku, ki je bil podoben bleščilu za ustnice, ki ga je ob tej priložnosti nosila Jennifer Lopez, "polprozoren svetleč nude odtenek, ki se ujema z njenim odtenkom kože" - od tod tudi izraz "nohti z bleščilom za ustnice" - "Za konec smo jih obložili z izjemno svetlečimi, odsevnimi gel bleščicami," je pojasnil strokovnjak; srebrna podrobnost, ki lahko spremeni vse.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Gre za obrnjeno francosko manikiro, detajl, ki se je v jesensko-zimskih trendih nohtov pojavil v različnih različicah in v katerega se je umetnica očitno zaljubila, saj je med poziranjem na rdeči preprogi prej omenjene premiere nenehno dvigovala roke k obrazu. Zaključek? Nohti z bleščicami za ustnice so nova manikira z bleščicami (in v prihodnjih mesecih jih ne bomo nehali videvati); beseda Jennifer Lopez. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateja | London (@matejanova)

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Ali smo zaradi barv bolj srečni ali je dopaminska moda le prehodni trend? Strokovnjaki odgovarjajo in pojasnjujejo pomen barv, ki jih nosimo

Priporočamo tudi:Mojca Mavec v Parizu pokazala modni dodatek, na katerega ste že pozabili (a se ga splača zopet vključiti v vašo garderobo)

Najbolj brano