Zdaj vemo, katere so hlače, zaradi katerih bomo leta 2023 vzljubili Zaro

Široke hlače, ki so na voljo v štirih barvah, bodo postale nepogrešljiv del vaše garderobe, saj so primerne tako za najbolj prefinjene videze kot tudi za bolj vsakdanje obleke, na primer v kombinaciji s športnimi copati.

Zdaj vemo, katere so hlače, zaradi katerih bomo leta 2023 vzljubili Zaro - Foto: Profimedia

Trend kostimov se v letu 2023 še naprej krepi, in to ne le v "celotnem videzu", temveč tudi z obema kosoma posebej, torej z blazerji, ki so postali obvezni del sezone, in na drugi strani s hlačami. Če pa želite izbrati letošnji zmagovalni model, se osredotočite na hlače s širokimi hlačnicami. Če ne veste, kje začeti iskati to vrsto hlač, ne skrbite, saj smo za vas že opravili domačo nalogo in pri Zari našli takšne, ki so idealne, laskave in vsestranske.

Naše najljubše široke hlače iz Zare 2023

Oblačilo, o katerem govorimo in ki smo ga odkrili v Zari, so hlače do tal s širokimi hlačnicami. Imajo visok pas, stranske žepe in lažne žepe na zadnji strani. Spredaj se zapenjajo z zadrgo in gumbom. To oblačilo je na voljo v več barvah: kaki, črni, beli in srednje sivi. Cena teh hlač Zara je 25, 95 evrov. Nedvomno je nepogrešljiv kos naše garderobe za leto 2023.

Široke hlače so bile hit že v prejšnjih sezonah, vendar bo ta vrsta oblačil še naprej v porastu, kar nas ne preseneča, saj so zelo vsestranske in vedno dodajo svež pridih vašim oblačilom. Če želite biti bolj prefinjeni, boste s tem kosom dosegli drugačen videz in se razlikovali od oblek ali hlač, ki so bolj oprijete silhuete. Poskusite jih nositi z izvirno ali drzno bluzo. Če imate raje bolj ležeren pristop k tej vrsti hlač, jih kombinirajte s športnimi copati ali celo z majico z napisom, nekaj bolj rokerskega. Rezultat bo pri vsaki od teh dveh možnosti enak, spektakularen.

Zara, cena: 25, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Lopez pokazala, kako to zimo nositi belo barvo od glave do pet. Navdušeni smo!

Priporočamo tudi: Angelina Jolie elegantna v bisernato beli svileni obleki s črnim ogrinjalom

Najbolj brano