Mojca Mavec v Parizu pokazala modni dodatek, na katerega ste že pozabili (a se ga splača zopet vključiti v vašo garderobo)

Nosijo ga le prave dame.

Mojca Mavec v Parizu pokazala modni dodatek, na katerega ste že pozabili (a se ga splača zopet vključiti v vašo garderobo) - Foto: IG

Simpatična voditeljica in zagrizena popotnica Mojca Mavec se te dni zopet potepa čez planke, natančneje uživa v kultnem Parizu. Seveda pa skrite in manj skrite bisere tega velikega mesta odkriva v stajlingih, ki odražajo njen venomer elegantni modni stil. 

Za ogled ene izmed večjih francoskih znamenitosti, znamenite palače Versailles, je tako oblekla klasičen plašč v prefinjeni kamelji barvi, skupaj z belim puloverjem. Tej šik kombinaciji pa je dodala ženstveni modni dodatek, in sicer belo ruto s cvetličnim vzorcem v modri barvi.

Preberite tudi: Mojca Mavec pokazala način, kako pozimi nositi bele hlače (in posnemali ga bomo)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)

Gre za kos, ki pri večini žensk počiva nekje v ozadju omare, a ima izreden potencial. Ruto lahko nosite zavezano okoli vratu, tako kot Mojca, ali pa si jo spletete v lase. Unikaten stilski element boste ustvarili tudi tako, da si jo zavežete okoli zapestja ali ročaja torbice. Možnosti je neskončno, modni uspeh pa zagotovljen.

"Ni treba iti daleč ali iti tja, kjer še nihče ni bil, da bi začeli odkrivati svet. Rada se vračam tudi na ene in iste kraje ..." je med drugim zapisala Mojca ob čudoviti fotografiji.

Fotografije IG

Preberite tudi: Zakaj si izbirati prijatelje, ki te izpopolnijo tam, kjer te nekoliko – zmanjka

Priporočamo še: To je model torbice, ki bo kmalu prevladoval v naših modnih kombinacijah

Najbolj brano