Jennifer Lopez si upa in potrjuje: To barvo je najlažje nositi po 50. letu (in to ni črna)

Seveda ne govorimo o črni barvi.

Jennifer Lopez si upa in potrjuje: To barvo je najlažje nositi po 50. letu (in to ni črna) - Foto: Profimedia

Težko je trditi, da si Jennifer Lopez ne zasluži svojega impresivnega vpliva v družbenih omrežjih. Samo na Instagramu ima 53-letna ameriška pevka kar 232 milijonov sledilcev. Zaradi svoje osupljive lepote in nalezljive, zabavne narave je priljubljena (in spremljana) osebnost med ženskami po 50. letu. Da ne omenjamo njenega pogosto osupljivega videza, zaradi katerega je ves splet vedno bolj živahen. Žena Bena Afflecka je pred kratkim na Instagramu objavila izjemno seksi fotografijo. Oblečena v obleko v stilu spodnjega perila z velikim izrezom in pentljo je potrdila eno stvar: nič več črne barve, bela je tista barva, ki resnično zna poudariti njeno postavo. Kaj pa, če bi bila to popolna barvna paleta, ki jo lahko uporabite po 50. letu?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Beli plašč za ženske: kako ga nositi kot Jennifer Lopez?

Bela ni najbolj znana barva za izboljšanje silhuete, pač pa ima pogosto nasproten učinek, za razliko od črne barve, ki izbriše linije telesa in se tako prilagodi vsem postavam. Zato smo morali počakati, da je Jennifer Lopez potrdila eno stvar: bela barva je vsekakor popolna barva za po 50. letu.

Da bi ga tako kot mednarodna zvezda naredili svojega, se bomo to zimo prepustili belemu plašču. Naš nasvet: izberite dolge, tople modele in jih opasajte v pasu. Drznimo si: popoln bel videz s plaščem, ki ga bomo povezali s čudovitimi klasičnimi belimi hlačami v slogu palazzo in parom čevljev s platformo.

Massimo Dutti, cena: 399 evrov

Bele obleke za ženske: katero belo obleko nositi po 50. letu?

Kar zadeva obleke, Jennifer Lopez ne izbira preprostosti. Nasprotno pa ameriška igralka in pevkaraje igra na karto izvirnosti. Tako kot Jennifer Lopez se tudi mi podajamo v odločno seksi modele, kot je dolga pletena obleka z golim hrbto, ki je kot nalašč za zaščito pred. Če želite biti drzni, a hkrati ne pretiravati, nosite te obleke z lepim dolgim črnim plaščem, ki bo razblinil silhueto in dodal pridih elegance.

Massimo Dutti, cena: 129 evrov

Bel pulover za ženske: v kateri model investirati?

Jennifer Lopez je kraljica komunikacije. Ženska, ki je ustvarila Google Images, ve, kako doseči, da se o njej govori v zvezi z oblačili. Njena skrivnost? Samozavest, ki jo dokazuje s "povsem seksi" garderobo, ki si je mnoge ženske po določeni starosti ne upajo več nositi (prva napaka). V tej sezoni je celo pulover na koketirajoči strani moči. Zato stavimo na bele pletenine.

Massimo Dutti, cena: 79, 95 evrov

Bele hlače: kakšen kroj hlač nositi po 50. letu?

Pri hlačah se izogibajte ozkih ali preširokih modelov. Naš nasvet po 50. letu? Najraje imejte klasične različice, ki podaljšajo noge, ali, tako kot JLo, hlače v slogu palazzo. Te hlače, nepogrešljiv kos oblačila iz 70. let, odlikuje visok pas in širok kroj od zgoraj do spodaj. Priporočamo vam, da jih nosite z belimi športnimi copati podnevi in salonarji s platformo zvečer.

Massimo Dutti, cena: 89, 95 evrov

Bele ženske pete: to so najboljši modeli čevljev, ki jih lahko sprejmete po 50. letu starosti. Kateri so najbolj udobni čevlji?

Superge in drugi copati? Premalo za JLo, ki ima pri 53 letih (daleč) najraje visoke pete. Najbolj impresivno pa je, da delujejo. Jennifer Lopez je nedavno razburkala splet s tem, da je prevzela zimski trend obutve: čevlje s platformo in visoko peto. Če želite posnemati nekonformistični slog Jennifer Lopez, se odločite za škornje in gležnjarje z visoko peto.

Massimo Dutti, cena: 199 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Mojca Mavec v Parizu pokazala modni dodatek, na katerega ste že pozabili (a se ga splača zopet vključiti v vašo garderobo)

Priporočamo tudi: Astrološko opozorilo: Kateri mesec v letu 2023 bo za vaše znamenje najbolj tvegan?

Najbolj brano