Jennifer Lopez pokazala, kako to zimo nositi belo barvo od glave do pet. Navdušeni smo!

Pop diva nam ponudi stilsko lekcijo, saj kombinira belo obleko z dolgo srajco, ki daje veliko "poročnih vibracij". 

Jennifer Lopez pokazala, kako to zimo nositi belo barvo od glave do pet. Navdušeni smo! - Foto: Profimedia

Jennifer Lopez se na novinarski turneji za svoj prihodnji film Shotgun Wedding nadaljuje tudi s svojim slogom.

V svoji najnovejši objavi na Instagramu je pevka in igralka delila fotografije popolnoma belega videza, ki ga je nosila med intervjujem za kulisami v Los Angelesu. Videz, ki je bil prvič prikazan na modni brvi kolekcije Michael Kors za pomlad in poletje 2023, je bil sodoben preobrat klasične silhuete obleke. Jennifer Lopez je nosila slonokoščeno bel suknjič in široke hlače z visokim pasom ter dolgo platneno srajco, ki ji je segala pod kolena. Zgornji del je bil večinoma odpet in je kazal tanek kovinski zlati pas.

Zlate poudarke je še naprej usklajevala z drugimi dodatki, med katerimi so bili čudoviti sandali s platformo ter veliko zlatih ogrlic, prstanov in uhanov. Na lepotnem področju je J. Lo navdušila z bleščečim rožnatim senčilom, svojimi značilnimi svetlečimi ustnicami in visokim čopom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Objavo je opremila s pripisom: "Lep dan je za belo (strelsko) poroko 🤍 @primevideo @chrisappleton1 @robzangardi @marielhaenn @tombachik @maryphillips."

Pred kratkim je zvezdnica delila pogled na še eno enobarvno obleko, ki jo je nosila za promocijo filma Shotgun Wedding. Takrat je bila videti čudovita v rožnati barvi od glave do peta, saj je nosila body-con midi obleko in ujemajoč se rožnat usnjen plašč znamke Magda Butrym. Prilegajoča se obleka je imela ob straneh naborke, mock-neck silhueto, na ovratniku pa so bile okrašene velike rozete. Dopolnila se je s sandali s trakovi v nude barvi, debelo zlato zapestnico, številnimi prstani in roza usnjeno torbico za čez ramo znamke Coach.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To zimsko jakno Tjaše Kokalj Jerala nosijo vsa modna dekleta

Priporočamo tudi: Pozabite na usnjeno jakno: To je jakna, ki se bo spomladi znašla v garderobi vsake ženske

Najbolj brano