"Champagne blond" je najbolj laskava barva te sezone: Najprimernejši odtenek za ženske, ki želijo biti sijoče in elegantne

"Champagne blond" barva je kot kozarec mehurčkov in je najprimernejši odtenek za ženske, ki želijo biti sijoče in elegantne. Ta priljubljen odtenek blond las je sestavljen iz zlate blond barve z rožnatim odtenkom.

"Champagne blond" je najbolj laskava barva te sezone: Najprimernejši odtenek za ženske, ki želijo biti sijoče in elegantne - Foto: Profimedia

Od bogate rjavolaske do drage blondinke in rdeče barve las, ki so jo sprejele številne znane osebnosti, so se številne barve las izkazale za prave trende za lase v letu 2022. Po čaju ali kavi je v frizerskem svetu navdih še ena pijača: šampanjec. "Champagne blond" je nova barva las, ki jo boste letos morda vzljubili. Ta blond odtenek je s hladnimi toni in zlatimi poudarki primeren za vse odtenke kože in tipe las.

Ne spreglejte:

Kako doseči barvo "champagne blond"?

Kot ste morda že uganili, je ta odtenek navdihnjen s priljubljeno pijačo za zabavo. Za "champagne blond" lase bo vaš kolorist ustvaril mehak, kremast odtenek s poudarkom na sijaju, ki spominja na peneči se kozarec mehurčkov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKULT - Frisör (@skultsweden)

Če začenjate s temno barvo las in želite postati veliko svetlejši, bo moral vaš kolorist pred nanosom barve las posvetliti vaše lase, da bo izboljšal vaš trenutni odtenek. Čeprav beljenje vedno povzroči škodo, bo kolorist poskrbel, da bodo vaši prameni videti in se počutili najbolje, preden zapustite salon. 

Ni presenetljivo, da "champagne blond" barva izhaja iz barve mehurčkaste pijače. Ta odtenek blond barve je zaradi hladnih tonov še posebej prijeten pozimi, hkrati pa z zlatimi poudarki ogreje obraz. Daleč od ledeno blond barve, ki je bila v modi lani, je "champagne blond" bolj trezna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Myah Puryear (@themyahphair)

Odtenek "champagne blond" je vsestranski, enostaven za nošenje, ki dobro usklajuje hladne in tople tone. Čeprav gre za bolj nevtralen odtenek, je vse prej kot dolgočasen in številne zvezdnice, kot sta Elle Macpherson in Sienna Miller, so na vlaku "champagne blond".

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Najboljša retro zimska manikira, ki bo prevladovala v letu 2023: Skrajni minimalizem in preproste poslikave bodo hit letošnje sezone

Priporočamo tudi:Mojca Mavec v Parizu pokazala modni dodatek, na katerega ste že pozabili (a se ga splača zopet vključiti v vašo garderobo)

Najbolj brano