To je slaven Zarin mehak plašč za 59 €, ki že nekaj dni kljubuje vsem razprodajam

V tej sezoni je življenje tudi zunaj razprodaj in Zara to dokazuje z uspehom enega svojih najbolj osnovnih in brezčasnih modelov: velikega mehkega plašča, ki stane 59 evrov in je hit v vseh velikostih, od XXS do XXL.

To je slaven Zarin mehak plašč za 59 €, ki že nekaj dni kljubuje vsem razprodajam - Foto: Profimedia

Zdaj je sezona razprodaje, zato ni čudno, da je naše iskanje omejeno le na oblačila, katerih cena je nižja od prvotne. Pravzaprav se ti kosi prav zato tako hitro prodajo, saj jih vsi iščemo. Vendar je res, da lahko občasno najdemo odlične ponudbe tudi zunaj tega oddelka. Na primer? Zarin plašč za 59 evrov, ki je velik hit v vseh velikostih.

To ni običajno, vendar kot vse v življenju obstajajo tudi izjeme in to je odličen dokaz, ki to potrjuje. Na stotine ljudi je izkoristilo ta trenutek in si privoščilo enega najbolj osnovnih in brezčasnih oblačil znamke za letošnjo zimo 2023.

Izjemno preprost, udoben in eleganten model, ki je že nekaj let nezmotljiv ulični slog in za katerega vse kaže, da bo zaradi svoje vsestranskosti in laskavega dizajna to še dolgo ostal.

Natančneje, ta plašč ima izjemno trendovsko oversize silhueto, zaradi katere je popoln za vse vrste postav, od najmanjših velikosti (XXS ali XS) do največjih (XL ali XXL).

Na voljo je v več barvah (sivi, rjavi, bež in črni). Vse so izjemno nosljive in se odlično kombinirajo z najrazličnejšimi oblačili, čeprav se zdi, da je kupcem jasno: siva je nova klasika. In veste, kaj pravijo: ko nekaj deluje, za to obstaja razlog.

Zara, cena: 59, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kendall Jenner osupnila v elegantni kreaciji Victorie Beckham. Kateri bolje pristoji?

Priporočamo tudi: Joker Out navdušili na elitni podelitvi glasbenih nagrad MAC (njihovi stajlingi so bili izjemni)

Najbolj brano