5 največjih trendov pričesk leta 2021

Na trende prihodnjega leta je vplivala karantena leta 2020.

5 največjih trendov pričesk leta 2021 - Foto: Profimedia

Če nas je leto 2020 česa naučilo, je to, da imamo vsi radi lepo pričesko. Obisk frizerjev lahko spremeni naš videz, še pomembneje pa tudi razpoloženje. Resnici na ljubo smo to obliko nege pogrešali leta 2020. Ko so nas na koncu spustili nazaj v salone, smo se mnogi odločili za "varnostno frizuro" v pripravah na prihodnjo karanteno in  "kratek bob" je postal najbolj zahtevana pričeska.

Kaj pričakovati prihodnje leto? Tu je pet največjih trendov las 2021, kot so napovedali strokovnjaki.

1. Na zraku posušeni lasje

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝔸𝕝𝕚𝕒𝕟𝕒 𝕂𝕚𝕟𝕘 (@aliana.king)

Letos smo postali sužnji svojih trenirk, se odpovedali jutranjim rutinam ličenja in karantensak figa se je za stalno naselila na naših glavah. Kot rezultat se bo leta 2021 zelo razširilo sušenje las na zraku. To je pričeska, ki ima nevidne plasti, ki se razlikujejo po dolžini, kar pomeni, da jih lahko pustite, da se posušijo in objamejo vašo naravno teksturo, namesto da bi se morali zanašati na ravnanje ali fenanje. Zagotavlja najboljše lase pri vseh in deluje na vsako  teksturo.

2. "Kratek bob"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ʰᵃⁿⁿᵃʰ¨̮ (@hannahkleit)

Nedvomno bomo še naprej videli več kratkega boba, ki se je začel kot minljiv trend, zdaj pa je glavna klasika. Najbolj priljubljen je bob iz 90-ih, ki nima spredaj nobene oblike in je le ene dolžine - to je androgeni prevzem sloga.

3. Prečka po strani

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo)

Če si ne želite postriči las, a vseeno želite spremeniti svoj videz, zakaj ne poskusite globoke prečke po strani? Na modnih revijah smo jih v tej sezoni videli veliko, od Chanela do Miu Miu. Spet je nekoliko androgino in krhko, kar je morda povezano z razpoloženjem po tem, kar smo vsi preživeli letos. Odlična stvar pri prečki po strani je, da je vsestranska. Lahko jo nosite en dan in ne naslednji dan, laskava je za vse oblike obraza, dobro pa popestri tudi običajno pričesko.

4. Lasje morske deklice

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

To je zgodba o dveh dolžinah: medtem ko se bodo nekateri prihodnje leto odločili za kratke lase, ki zahtevajo malo vzdrževanja, se drugi bodo zelo potrudili, da bi dobili lase morske deklice. Zaradi tega ta videz deluje na skrajni dolžini - morajo biti res dolgi. Mnogi, tako kot sama Kim Kardashian-West, za ta videz uporabljajo podaljške las in splača se vlagati v kakovostne lase, ker morajo biti videti izjemno zdravi, sijoči in močni.

5. Dolg frufru

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Do dobrih stvari je prišlo zaradi tega, ker frizerjev nismo mogli obiskati vsakih šest tednov: lasje so nam zrasli in odkrili smo različne videze, ki jih morda ne bi poskusili, če ne bi bili v to prisiljeni. Eden od primerov je dolg frufru, ki bo še naprej vladal leta 2021. Preusmerili smo se na lase z manj vzdrževanja in resnično smo opazili, da je veliko žensk od pravega frufruja prešlo na nekaj bolj ohlapnega in bolj odraslega.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Poglejte, kako nositi največji trend iz 80-ih kot na modni reviji Chanel

Priporočamo tudi: ELLE podkast | Petra Windschnurer: »Hitro vidim, če je stvar privlečena za lase.«

Najbolj brano