Če šamponu dodate to sestavino, boste svoje lase obnovili od korenin do konic: trik, ki ga frizerji obožujejo!

Naredite piling, ki odstrani vse nečistoče z lasišča, in pustite, da vaši lasje zasijejo v vsej svoji lepoti. 

Če šamponu dodate to sestavino, boste svoje lase obnovili od korenin do konic: trik, ki ga frizerji obožujejo! - Foto: Instagram

Verjamemo, da vam ne bi nikoli prišlo na misel, da bi to sestavino dodali v šampon, a po besedah ​​žensk, ki so preizkusile ta recept, so rezultati izjemni in resnično delujejo. Vse, kar potrebujete je sladkor, ja, prav ste prebrali. 

Medtem ko skrbimo za svoje lase, se osredotočamo na same lase, na lasišče pa popolnoma pozabimo. To je velika napaka, pravijo frizerji, saj le, če je negovano lasišče, lahko pričakujemo, da bodo lasje videti zdravi in ​​sijoči.

Ne spreglejte: 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Da je lasišče zdravo, je treba občasno narediti piling, tako kot to počnemo s kožo obraza. Za to ne potrebujete dragih pripomočkov in luksuznih preparatov. Vse, kar morate storiti, je, da šamponu, s katerim si običajno umivate lase, dodate žlico sladkorja.

Prav sladkor bo tisti, ki bo vašemu lasišču omogočil nežen piling in odstranil odmrle celice, ki blokirajo rast lepih in negovanih las. Poleg tega bo sladkor zagotovi bolj globinsko in temeljito umivanje in omogočil, da balzam prodre globlje in bolje nahrani same lase.

Vendar pazite, da s samim postopkom ne pretiravate, saj se lašišče lahko hitro izsuši. Najbolje bi bilo, da piling ponovite po vsakem 4. pranju in zagotovo boste opazili rezultate. 

Fotografije: Instagram/@kendalljenner

Preberite še: Zaradi teh 6 napak vaša koža izgleda starejša, kot je v resnici

Preberite tudi: Ste naveličani črne? Tako v zimske stajlinge vključiti žive barve

Najbolj brano