5 pričesk, ki imajo učinke proti staranju: Izgledajo elegantno, so enostavne za oblikovanje in z obraza brišejo leta

Poletje je idealen čas za spremembe, zato vam razkrivamo 5 pričesk, ki bodo vaš čuten videz v trenutku pomladile.

5 pričesk, ki imajo učinke proti staranju: Izgledajo elegantno, so enostavne za oblikovanje in z obraza brišejo leta - Foto: Instagram

Kolikokrat ste se že vprašali, kako to, da so slavne zvezdnice videti veliko mlajše, kot so v resnici? Skrivnost je v izbiri prave pričeske! 

Poletje je tu in ravno zdaj je idealen čas za spremembo. To je tisti letni čas, ko je brskanje po poletnih frizurah v iskanju novega videza povsem naravno. Poletje je čas svobode in novega začetka, osvežitev pričeske pa aktivira samoizražanje v vaših novih začetkih.

Če tudi vas toplo vreme navdihuje, da izgubite nekaj strateških centimetrov za novo obliko in razsežnosti pričeske, niste sami. V vročini je striženje las lahko poživljajoče in preporodno. Lahko gre za nekaj radikalnega, kot je popolno striženje ali nova grafična silhueta, ali pa za nekaj bolj subtilnega, kot so novi sloji, ki tvorijo nežno obrobo obraza.

Zato vam predlagamo, da izberete eno od spodnjih 5 pričesk, ki imajo moč pomladiti od 10 do celo 15 let, in se končno odpravite k frizerju!

Ne spreglejte: 

1. Valoviti lasje

Mehki valovi v laseh so vedno povezani z mladostjo, a bodite previdni, kakšne valove izberete. Sproščeni, nežni valovi do ramen vedno izgledajo bolje kot pretesni in umetni kodri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

2. Pixie

Ni veliko posameznic, ki so dovolj drzne za izbiro takšne pričeske, vendar je dober "pixie" močan, drzen in seksi. Dobra pixie frizura bo delovala kot lifting kože, saj skrije vse nepravilnosti na obrazu!. Dobra pixie frizura bo delovala kot lifting kože, saj skrije vse nepravilnosti na obrazu!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zoë isabella kravitz source (@zoekravitzsource)

3. Stopničasto postriženi lasje

Čeprav je trend večplastnega striženja las za nekaj časa izginil iz frizerskega radarja, se zdi, da so sijoče, razdeljene konice spet v modi. Idealna dolžina las za večplastno pričesko je nekoliko pod rameni, dolg paž pa je samo plus.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

4. Kratki blond lasje

Dejstvo je, da blond lasje pomladijo obraz in mu dajo nežnejši izraz. Naj vam vaš frizer pomaga izbrati najboljši odtenek blond za vas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

5. Srednje dolgi lasje

Preprosta, urejena in klasična pričeska se prilega vsem. Vzdrževanje te pričeske zahteva dobre izdelke in malo truda. Vedno bo videti bolje, če pramene oblikujemo z okroglo krtačo, ne pa s kodralnikom ali likalnikom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Fotografije: Instagram/@zoekravitzsource

Preberite še: V modo se vrača ta trend nakita, ki smo ga oboževali v 90-ih. Vam je še všeč?

Priporočamo tudi: Victoria Beckham v glamurozni črni obleki potrjuje, da je modna ikona: Oglejte si modni videz z modne revije Jacquemus

Najbolj brano