“Soft-Wave Bob” je šik pričeska, ki jo boste želeli nositi med vročim poletjem

Nova poletna različica paža se imenuje mehko valovit bob: kratka, valovita pričeska, ki si jo morate nujno omisliti.

“Soft-Wave Bob” je šik pričeska, ki jo boste želeli nositi med vročim poletjem - Foto: Instagram

Sama oblika paža je vsekakor temeljnega pomena. Odlično striženje lahko spremeni ali uniči sposobnost vaših las, da so vsakodnevno videti čudovito. Toda mehko valoviti bob je dokaz, da lahko premišljeno oblikovanje vašim pramenom vdihne novo življenje, vi pa vaše lase ponovno vzljubite, tudi če ste že zamudili z mesečnim striženjem.
Če sklepamo po najnovejših lepotnih smernicah in opazujemo najnovejše pričeske zvezdnic, je ta valovit bob zagotovo med poglavitnimi. To je različica kratkega paža, vendar bolj razgibana in valovita. Ta pričeska je podobna ležerna pričeski na plaži, ko so naši lasje prekriti s soljo, valoviti v lahkih, sproščenih in teksturiranih kodrih. 

Ne spreglejte:

Pravzaprav je to eden od primerov, ko se ta mehki bob najbolje obnese. Nestrukturirana oblika dopolnjuje prerasle pramene, še posebej, če imate radi bolj sproščen, neurejen videz. Prav tako pa lahko brezskrbna oblika paža vašim lasem lahko pomaga, da dosežejo veliko bolj sproščeno vzdušje. 

Glede na naravno strukturo las in želeni videz ga lahko dosežete na več načinov. Naravno mehko valovito teksturo lahko na primer spodbudite z izdelki za oblikovanje (kot so solni spreji, spreji za teksturiranje in kreme za kodre), da še bolj poudarite lepo obliko. Pri ravnih ali nekako valovitih teksturah lahko čudovito mehko valovanje ustvarite s sušenjem las, ki jih pospravite za ušesa ali zvijte v drobne kepice.

Plažni valovi so že vrsto let na prvem mestu, a za poletje 2022 ponujajo še bolj subtilno kul dekliško podobo, ki je videti bolj minimalistična in manj izrazito namerna. 

Kako ustvariti značilne kodre mehkega paža?

Minimalen in povsem naraven videz vaše pričeske lahko dosežete na različne načine. Če so vaši lasje naravno kodrasti, uporabite izdelek za oblikovanje, na primer sprej za kodre ali kremo za kodre, ki vam bo pomagal definirati in oblikovati valove. Pri bolj ravnih ali finih laseh jih pustite, da se posušijo na zraku, in jih spnite za ušesi ali naredite več majhnih lasnih čopov, da ustvarite gibanje. Če vaši kodri niso dovolj močni, jih ponovno oblikujte s kodralnikom s širokimi konicami, da ustvarite bolj izrazite valove. Če želite nekaj bolj glamuroznega, lahko s toplotnimi orodji ustvarite ohlapne valove, zlasti če jih razčešete in ustvarite nekoliko bolj ležeren videz. 

Kourtney Kardashian, Rachel Zegler in Josephine Skriver so se navdušile nad to kratko, valovito pričesko, ki bo to poletje zagotovo v modi. Preverite, kako to čudovito pričesko nosijo zvezdnice!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by steph hui🦋 (@stxph.h)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian Barker ❤️‍🔥 (@kourtneykardash)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale)

Fotografije: Instagram/kaiagerber

Preberite še: Kate Middleton za Grenfell Memorial ponovno oblekla njeno najlepšo belo poletno obleko

Priporočamo tudi: Ta suknjič iz Zare je zavzel Instagram in obsedel modna dekleta po vsem svetu

Najbolj brano