Najbolj elegantna srednje dolga pričeska s frufrujem poletja 2022 uradno pripada Carli Bruni

Osupljiva, kot vedno!

Najbolj elegantna srednje dolga pričeska s frufrujem poletja 2022 uradno pripada Carli Bruni - Foto: Profimedia

Carla Bruni je na rdeči preprogi v Cannesu zasijala s svojo lepoto in eleganco, ki sta se odražali v vsaki podrobnosti, vključno z mehko srednje dolgo pričesko, kombinirano s popolnim frufrujem v slogu Jane Birkin. Mešanica uravnoteženih elementov, pomešanih skupaj, okrepljena z barvo, svetlo rjavo, ki se nagiba k bakreni barvi, večplastna in odločno svetleča, idealna za ženske nad 50 let, ki si želijo prefinjenega in elegantnega videza, ne da bi se odrekle nekaj glamuroznim odtenkom.

Pravzaprav je večplastna pričeska izjemno modna, če se, kot v tem primeru, osredotoča predvsem na konice, da bi koreninam dala več volumna. Zagotovljen učinek proti staranju.

Če ste se tako kot Carla Bruni naveličali svojega dolgega paža, vendar ne želite izgubiti njegove praktičnosti in izraznosti, je to najboljša rešitev. Pravzaprav jo lahko nosite na različne načine, tudi brez frufruja, kar omogoča pogled na vaše čelo in še posebej na vaše oči ter jim daje sijaj.

Za neodločne, za tiste, ki si želijo elegantnega videza, ali za tiste, ki preprosto želijo kompromis med trendi in udobjem, je Brunijeva res pravi navdih. S to pričesko je dosegla več volumna in tako prilagodila svoj kroj trendom sezone. Raztresene konice dajejo glamur, hkrati pa tudi mehkobo. Prej ali slej vsakogar zamika, da bi si naredil frizuro, še posebej v luči frizure nekdanjega modela, ki je tako lahkotna in nonšalantna. Njena oblika se lahko prilagodi različnim tipom obraza, zato je odlična za poustvarjanje simetrije in ravnovesja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aya Fujita (@ayafujitamakeup)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Izbrali smo 10 najlepših oblek za poslovno poletje: To so najbolj praktični modeli, ki jih boste nosili od 9. do 17. ure

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez nosila klasično obleko, ki jo ženske nad 40 let obožujejo v vseh sezonah

Najbolj brano