Izbrali smo 10 najlepših oblek za poslovno poletje: To so najbolj praktični modeli, ki jih boste nosili od 9. do 17. ure

Z naraščanjem temperatur postaja vse bolj aktualno vprašanje, kaj obleči v službo. Naš odgovor je – obleke!

Izbrali smo 10 najlepših oblek za poslovno poletje: To so najbolj praktični modeli, ki jih boste nosili od 9. do 17. ure - Foto: Profimedia

V svetu, kjer besedna zveza "odlično za posel" pomeni več kot kdaj koli prej, je zaskrbljujoče, da je zdaj pravi čas, da v svojo "službeno garderobo" vnesete malo življenja.

Takoj, ko visoke temperature stopijo v naš vsakdan, postane precej frustrirajuće vprašanje, ki si ga ob zvečer zastavimo, "kaj obleči jutri za v službo?". Vprašanje "kaj obleči?" je dovolj stresno in če ji dodate "za v službo", postane težava precej frustrirajoča.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harriet Hadfield (@harrymakesitup)

A brez skrbi, imamo odlično in učinkovito rešitev – prefinjeno obleko, ki združuje eleganco in prefinjeno ležernost. Na srečo poslovni videz ni več omejen na dolgočasno obleko s krilom v klasični celotni barvni paleti sive, črne ali mornarsko modre barve. 

Čas je, da razmislite o barvitih oblekah vseh krojev, modelov, potiskov in materialov. Sončni dnevi zahtevajo zračne materiale, a tudi barvite modele, ki jih lahko enostavno in enako učinkovito nosite v kombinaciji z ravnimi sandali, trendovskimi espadrilami ali salonarji za bolj uglajen videz.

TOTÊME, cena: 220 evrov

The Frankie Shop, cena: 190 evrov

The Frankie Shop, cena: 126 evrov

The Frankie Shop, cena: 464 evrov

The Frankie Shop, cena: 499 evrov

Massimo Dutti, cena: 89, 95 evrov

Massimo Dutti, cena: 79, 95 evrov

Massimo Dutti, cena: 79, 95 evrov

Massimo Dutti, cena: 79, 95 evrov

Massimo Dutti, cena: 89, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Sharon Stone se ne ozira na leta: V Cannesu s svojo drzno obleko zasenčila vse zvezdnice

Priporočamo tudi: Kim Kardashian ponižana, zavrnila jo je kraljica Elizabeta II. To je razlog, zakaj

Najbolj brano