Odženite maščobe

Najbolj mastna hrana ni vedno tista, na katero bi najprej pomislili . .

losos: 20-22%

losos: 20-22%

skuta (20%): 3%

skuta (20%): 3%

jogurt: 1-3%

jogurt: 1-3%

francoska štručka + 10g masla: 10%

francoska štručka + 10g masla: 10%

2 kosa polnozrnatega kruha + 10 g masla: 10%

2 kosa polnozrnatega kruha + 10 g masla: 10%

koruzni kosmič+ delno posneto mleko: 12%

koruzni kosmič+ delno posneto mleko: 12%

tunina: 20%

tunina: 20%

kozji sir: 35 do 40%

kozji sir: 35 do 40%

sir camembert: 30-40%

sir camembert: 30-40%

sir gruyere: 45-50%

sir gruyere: 45-50%

polpeta: 5-15%

polpeta: 5-15%

goveji file: 30%

goveji file: 30%

šunka: 5%

šunka: 5%

pusta skuta: 0%

pusta skuta: 0%

polenovka: 5-10%

polenovka: 5-10%

- ne pretiravajte: z jedilnika ni priporočljivo črtati vseh maščob. Nutricionisti priporočajo raznolikost.

- količina maščobe, izračunana v suhi snovi.

Najbolj brano