Ženske, rojene v teh znamenjih, razmerja jemljejo najbolj resno

Vsi si želimo harmoničnega, prijetnega in sproščenega razmerja. Vendar se nekatere izmed vas ne zavedajo, da je v dobro razmerje potrebno vložiti veliko truda, energije, ter prilagajanja. Katere ženske zodiaka pa se tega še kako dobro zavedajo?

Ženske, rojene v teh znamenjih, razmerja jemljejo najbolj resno - Foto: Photo by Scott Broome on Unsplash

BIKICA

Družinsko naravnana bikica se zelo dobro zaveda, da sta za dolgo, stabilno razmerje potrebni več kot samo všečnost in privlačnost. Zelo dobro se zaveda svojih potreb in tega, kako bi se naj partner obnašal do nje, vendar je v kočljivih situacijah pripravljena tudi razumeti in oprostiti. Pod drobnogled zna vzeti tudi sebe in svoje obnašanje, zato ji svojih napak ni težko priznati. Jasno ji je, da se s partnerjem razlikujeta, zato nikoli ne bo pričakovala od njega, da se ji popolnoma prilagodi. Bikica ne prelaga odgovornosti na ljubljeno osebo, ampak se zna, če je kriva za konflikt tudi opravičiti.

TEHTNICA

Tehtnica se zelo dobro zaveda, da sreča v razmerju ni samoumevna, ampak jo je potrebno graditi in negovati. Zelo dobro ve, da predpogoj za srečo ni samo poiskati zanimivega človeka, ampak je potrebno skozi razmerje tudi uskladiti razlike, negovati ljubezen in se predvsem spoštovati. Tehtnica, ko se pojavijo težave ne obupa takoj nad razmerjem, ampak se trudi taktno poiskati rešitve in predlaga pogovor. Nikoli ne vstopa v ljubezenska razmerja samo na podlagi raznih romantičnih predstav, ampak najprej pretehta tudi druge, pomembne značilnosti, potrebne za trdno, stabilno razmerje.

DEVICA

Devici pri ohranjanju stabilnega razmerja pomaga njena analitičnost, saj že pred tem, ko se začne razmerje odvijati v resni smeri natanko prouči zanjo pomembne faktorje. Skupnih življenjskih projektov se vedno loteva premišljeno in zrelo, s tem se vsekakor izogne kasnejšim nesporazumom in napetostim. Ko v njenem razmerju nastanejo resne težave, se trudi razumeti resnost situacije in skuša aktivno delovati v skupno dobro. Njene predstave o skupnem življenju so realne, tako da je kasneje kakšne slabe energije niti ne presenetijo. Zna se prilagoditi v smeri skupnega prostega časa in uskladiti domače obveznosti v smeri obojestranskega zadovoljstva.

RIBICA

Ribica je kljub temu, da je zelo čustvena in intuitivna zelo stabilna, ko se je v dolgem razmerju potrebno prilagoditi. Zna raziskovati osebne plati obeh in jih povezati v prijetno celoto. S svojim življenjskih sopotnikom se zna dogovarjati o skupnih obveznostih, plačevanju, pospravljanju in globo v sebi dobro ve, da ji partner morda ne bo vedno ustregel. V odnosu se dobro spoprijema z vsakodnevnimi izzivi in ko nastanejo težave, ne vrže puške v koruzo, ampak zna poiskati zlato sredino, pot, ki vodi k razumevanju in harmoniji. Popolnoma razume globino družinskega življenja in jasno ji je, da skupno življenje ni samo ljubezenska pravljica, ampak tudi večno usklajevanje in prilagajanje.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Usplash/ Scott Broome 

Preberite še: Ti dve horoskopski znamenji imata največjo potrebo po nenehni komunikaciji

Priporočamo tudi: Ženskam, rojenim v teh 3 znamenjih, družina in dom pomenita največ

Najbolj brano