Vsakdanji stavki in fraze, ki posamezna astrološka znamenja najbolj razjezijo: Device ne prenesejo stavka, da se motijo, eno znamenje pa opazka, da laže, popolnoma iztiri

Vsak od nas se lahko v trenutku razjezi, ko sliši napačen stavek ob nepravem času. Kateri stavek pa najbolj razjezi vas?

Spirituelle, 25. 12. 2022
Vsakdanji stavki in fraze, ki posamezna astrološka znamenja najbolj razjezijo: Device ne prenesejo stavka, da se motijo, eno znamenje pa opazka, da laže, popolnoma iztiri - Foto: Profimedia

Ne glede na to, ali smo eksplozivne narave in se zlahka razjezimo ali pa je naš tolerančni prag zelo visok, ko gre za živčnost, ima vsak od nas tisti stavek, ki ga lahko v trenutku popolnoma iztiri.

Spodaj preverite, kateri stavki nebesnim znamenjem dvigujejo pritisk.

Ne spreglejte:

1. Oven

"Gotovo ne potrebuješ pomoči?"

Ne, ne potrebujejo pomoči in nehajte jih spraševati o tem. Ovni so neodvisni, radi delajo stvari po svoje in niso radi odvisni od drugih. Če bodo potrebovali vašo pomoč, jo bodo zaprosili sami, a jim vseeno ne bo po volji, da se preveč vmešavajo v njihov posel.

2. Bik

"Pomiri se, boš že nekako."

Bik ima rad načrt. Natančneje, bik mora imeti načrt in zato mu ne povejte, da boste težavo rešili sproti, kakor vam paše, brez organizacije. Zanj je nepredstavljivo. Biki so zelo odgovorni in radi dobro premislijo, preden naredijo naslednji korak, zato spontanost preprosto ni njihova močna stran, še posebej ko gre za pomembne zadeve.

3. Dvojčka

"Dvoličen si."

Dvojčki sodijo med horoskopska znamenja z največ miti, eden izmed njih pa je tudi o njihovi domnevni dvoličnosti. Pogosto jih zmotno dojemamo kot ljudi, ki vam bodo nekaj rekli v obraz, potem pa naredili nekaj drugega za vašim hrbtom. Vendar v resnici ne gre za dvoličnost, temveč za preprosto spremembo razmišljanja. Dvojčka lahko dobesedno v sekundi spremenita svoje mnenje ali vedenje in stojita za to odločitvijo, kar je za številna znamenja nepredstavljivo. Ko dvojčkom rečete, da so dvolični, s tem namigujete, da so vam namerno zabodli nož v hrbet, čeprav vas pravzaprav sploh niso imeli namena prizadeti.

4. Rak

"Dušiš me."

Nekateri ljudje preprosto ne prenesejo intenzivnosti Rakove ljubezni, še posebej tisti ljudje, ki so po naravi bolj hladni ali manj čustveni. Pomembno je vedeti, da Rak nima cilja, da bi vas preobremenil s količino pozornosti ali občutkov, preprosto so tako čustveni in predani pomembnim odnosom, da si v določenih situacijah ne znajo pomagati.

5. Lev

"Tako si sebičen."

Levi se dobro znajdejo v središču pozornosti in jih ne moti, ko je ves fokus na njih, prav zato jih imenujejo egoistični in sebični. Vendar pa boste s tem stavkom prizadeli večino levov, ker v resnici sploh niso takšni. Sebičnost je v prvi vrsti lastnost človeka, ki mu je mar samo za lastno korist in vse leve zreducirati na skupni imenovalec in jih razglasiti za sebičneže, je preveliko posploševanje. Pogosto so osredotočeni na lastne potrebe, vendar to ne pomeni, da bodo povsem zanemarili potrebe drugih.

6. Devica

"Motiš se."

Ena stvar, ki jo morate vedeti o devicah: možnosti, da se zapletejo v kakršen koli prepir, ne da bi bile prej 100-odstotno prepričane o svojih argumentih in informacijah, ki jih uporabljajo, so enake nič. Ko devici rečete, da se moti, pričakujte poročilo o tem, zakaj se motite.

7. Tehtnica

"Odloči se že enkrat!"

Kazanje s prstom na eno največjih slabosti tehtnic zagotovo ne bo pripomoglo k hitrejši odločitvi. Pravzaprav jih boste samo razjezili in jih morda prisilili k napačni odločitvi.

8. Škorpijon

"Lažeš!"

Škorpijoni ne prenesejo laži. Prav tako menijo, da je laganje drugim izguba časa. Situacije, ko morajo lagati (kar bodo storili le, če jim je za nekoga res, res mar), so zanje nevzdržne. Ko je nekdo ujet na laži, se bo zelo potrudil, da bi razkril resnico, ker verjame, da ena laž vodi v drugo. Če torej škorpijonu očitate laži, bo verjetno dvakrat premislil, zakaj vas je sploh spustil v svoje življenje.

9. Strelec

"Preveč si impulziven."

Strelcem lahko vzameš vse, le prepoznavne spontanosti ne. To ni lastnost, ki bi jim jo morali očitati. S tem se morate naučiti živeti, saj sta spontanost in impulzivnost sestavni del njihovega značaja, jedro njihove osebnosti.

10. Kozorog

"Pomiri se."

S tem stavkom boste samo aktivirali tempirano bombo polno nervoze. Kozorog zelo dobro ve, v katerih situacijah se mora umiriti, a tega preprosto ne zmore, dokler zaloge potrpljenja niso zares izčrpane.

11. Vodnar

"To moraš narediti takole."

Vodnarji so inovativno znamenje, ki zna vnaprej videti vse možne rešitve določenega problema, ki jih drugi ljudje ne vidijo. Preprosto ne prenesejo, da se jim govori, da je treba nekaj narediti na točno določen način, in vidijo različne kreativne možnosti, ki bi imele enak učinek. Vedno lahko računate na to, da bo Vodnar našel svoj edinstven pristop k reševanju problema ali naloge, namesto da bi sledil tradicionalni strategiji.

12. Ribe

"Preveč si občutljiv."

Že ptice na veji vedo, kako čustveni so ljudje v tem horoskopskem znamenju. Njihova občutljivost pravzaprav izvira iz tega. Ribe globoko doživljajo vsa čustva, so izjemno empatične, zato se lahko drugim zdi, da so njihova čustva premočna ali zelo izražena. Vendar je reči ribi, naj neha čutiti, kot reči nekomu, naj neha dihati. Čustva so gorivo vsake ribe in ko ji poveš, da je preveč občutljiva, se pravzaprav dotakneš osnove njenega značaja.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Brez obsojanja, prosim: Vsake oči imajo svojega malarja, pa naj bo ta odprtega duha!

Priporočamo tudi:Uhani, ki so zaznamovali leto 2022: Od Kylie Jenner do Dua Lipe – ta kos Bottega Veneta nosijo vsa modna dekleta

Najbolj brano