Horoskop: Skrita moč ženske device

Ženske device so perfekcionistke zodiaka, ki se zavedajo, da si zaslužijo najboljše. Bolj ljubljeno kot se počuti v razmerju, bolj odprta postaja. Devica deluje iz notranjega razmišljanja. To ne pomeni, da ni pripravljena izraziti svojih misli, le zaveda se nevarnosti prehitro izgovorjenih besed. Bodite prepričani, ko ženska devica spregovori, se to zgodi po skrbnem premisleku in opazovanju. Ko se ji boste približali, boste začeli prepoznavati njeno zasanjano naravo. 

Horoskop: Skrita moč ženske device - Foto: Profimedia

Devica je sanjač in vizionar, kar spodbuja njeno pripravljenost za rast in izboljšave. V razmerju bo ona vedno vaš vir navdiha. Želi prisluhniti vašim sanjam, vas spodbuditi, da razmišljate širše in si predstavljate svet poln izpolnitve. Dobre stvari ponavadi pridejo s časom in ona bo vaš blagoslov, če boste potrpežljivi. Ko si boste pridobili njeno zaupanje in spoštovanje, bo svoje življenje uredila v skladu z vašim. Podobno kot pri kolesu za dve osebi bo poganjala z vami, če ste pripravljeni ujeti njeno hitrost. Je intuitivna, v trenutkih strasti dela in govori, kar čuti.

Ženske device so nežne in skrbne, bodisi kot prijateljice ali ljubimke.

Zavedajo se, da ima vsakdo svoje potrebe in načine razumevanja naklonjenosti. Obkroža se z ljudmi, ki jim je mar in so sočutni. Ženska devica je uspešna, osredotočena in analitična, zaradi česar se lahko ob njej počutite, kot da je preveč kritična ali premalo čustvena. A samo zato, ker želi najboljše zase, svojega partnerja in vse, ki ji je mar zanje.

Ker je sramežljiva in analitična, ne skače prehitro v razmerja, pri njej traja nekaj časa, da se odpre in začne zaupati. Prav tako se izogiba nesmiselnim povezavam in zvezam, raje čaka na nekoga, ki lahko izpolni njene potrebe na veliko globlji način. Tudi če ima visoka pričakovanja, je predana in zvesta. V dolgoročni zvezi ostaja devica neodvisna, umirjena in podpira svojega partnerja v vseh zadevah. Težave pa se lahko pojavijo, ko na plano stopi njen perfekcionizem in način izražanja. Med intimnim odnosom si devica želi biti tista, ki naredi vtis in ugaja partnerju. S partnerjem, ki mu zaupa, se lahko devica sprosti in potopi v čudovito izkušnjo. Device nimajo agresivnega temperamenta in imajo raje red in učinkovitost.

Devica je iskalka znanja in če problem nima rešitve, jo aktivno najde.

To so ženske, ki rade rešujejo probleme, še posebej tiste, ki se zdijo nemogoči. Devica je prva, ki ponudi pomoč svojim najbližjim in je čudovita, ljubeča mama svojim otrokom. Brez obotavljanja podpira svojo družino, pridno skrbi za njihovo zdravje in srečo. Zanjo so majhne stvari najpomembnejše, zato morda težko vidi širšo sliko. 

Ženske device so odlične prijateljice. Njena predanost in pripravljenost, da poskrbi za tiste, ki jih ima rada, pomeni, da se zelo potrudi, da zagotovi, da je za njene prijatelje poskrbljeno. Je zanesljiva in svojih prijateljev v stiski ne bo pustila na cedilu. Vzame si čas, da nekoga spozna, preden ga spusti v svoj krog.

Devica je neverjetno analitična, zato ne bodite presenečeni, če bo včasih videti raztresena.

Verjetno je ujeta v svoje misli in natančno načrtuje svoj naslednji projekt. Njena lepota prebiva v vseh plasteh njenega obstoja. Ženske device so iskalke resnice. Devica malenkosti jemlje resno. Ljubezen ženske device je močna, večna in zvesta. Nikoli ne boste imeli razloga dvomiti vanjo. Lastne izkušnje in samokritičnost pogosto jemljejo kot način, kako voditi druge na njihovih poteh. Lekcije, ki jih device absorbirajo so neprecenljive, ne samo za lastno rast, ampak tudi za pomoč drugim ljudem, da postanejo boljše različice samih sebe.

Device imajo naravno sposobnost zdravljenja, da umirjeno zasidrajo energijo v fizični svet. Oživljajo čudeže na načine, ki jih drugi ljudje dejansko lahko razumejo. Medtem ko so device nagnjene k racionalizaciji vsega, imajo prednost tudi na duhovnem področju, upogibajo svojo miselnost, da odstranijo samokritiko in se povežejo s svojo notranjostjo. Ne dovolite, da vas njen pragmatizem in kritično oko zavedeta, saj se pod hladno zunanjostjo skriva topla in sočutna ženska. 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 5 fitnes nasvetov Jennifer Lopez za brezhibne trebušne mišice: Idealen čas za začetek vadbe je zdaj

Priporočamo tudi: "Mračen trenutek": Štirje otroci kraljice Elizabete na procesiji hodili za njeno krsto

Najbolj brano