Horoskop: Poglejte, kako bo Sonce v tehtnici vplivalo na vaše nebesno znamenje

Sonce se je 22. septembra zavihtelo v znamenje tehtnice, kjer simbolizira skladnost in diplomatske odločitve. Vpliv, ki je prijazen, topel in nežen, po drugi strani pa malce neodločen.

Horoskop: Poglejte, kako bo Sonce v tehtnici vplivalo na vaše nebesno znamenje - Foto: Profimedia

Kako se boste počutili do 23. oktobra, ko Sonce prestopi v znamenje škorpijona glede na vaše astrološko znamenje?

OVEN

Vpliv Sonca v tehtnici se bo najbolj dotaknil družinskega življenja, ki ga boste na vsak način želeli izboljšati. Priporočljivo je, da obvladate svojo jezo do tistih, ki so drugačni od vas, če tega ne storite, se bodo nizale težave v odnosih. Prihaja priložnost, da se bolj umirjeno zazrete v globoke zaznave ter na plano privabite le tisto, kar v tem obdobju resnično potrebujete. V negativnem smislu se boste soočili z neskladjem.

BIK

Vpliv Sonca v tehtnici vas lahko popelje do ugodnih rezultatov. Usmerili se boste v bistvo in si iskreno prizadevali doseči svoje cilje. Smotrno bi bilo, če bi bili med vožnjo bolj pozorni in zbrani, kar bo v tem obdobju lažje doseči. Na delovnem mestu boste dobili več odgovornosti, zato jih sprejmite, saj bo to ugoden čas za napredek ter izboljšanje finančnega stanja. V negativnem smislu brzdajte nekoliko svojo zapravljivost.

DVOJČKA

Dvojčki, s pomočjo Sonca v tehtnici lahko na kariernem področju pričakujete spodbudne rezultate. Vpliv pa bo negativno vplival na vaše zdravje. Če želite ostati v formi, morate redno telovaditi in bolj paziti na prehrano. Lahko se soočite s težavami, povezanimi z želodcem, zato skušajte delovati čim bolj umirjeno. Vpliv bo poudaril odnose z brati in sestrami, tokrat se lahko bolj intenzivno povežete med seboj.  

RAK

Prehod Sonca v znamenju tehtnice lahko škoduje vašemu zdravju, saj se boste več kot običajno zatekali v nezdravo hrano in razne odvisnosti. Za tiste, ki ste v fazi izobraževanja prinaša spodbudne rezultate in lažjo pot do uspeha. Ker boste zasanjani, bodite previdni med vožnjo in opravljanjem bolj zahtevnih dejavnosti. Upoštevati vsa pravila bo sedaj za vas veliko lažje, obrambni mehanizem se umika iz obzorja.

LEV

Vpliv Sonca v zračni tehtnici vam bo prinesel zanimive in odlične rezultate. Dobro se boste odrezali na vseh področjih svojega življenja. Vaše drzne ideje vas vodijo v izjemne pobude, presenečali boste sami sebe. Spodbudna faza, ki vas vodi k temu, da nadzirate svoje sposobnosti in koncepte. Z veseljem boste opravljali nove naloge na delovnem mestu in v domačem okolju. Dobili boste pričakovane rezultate, nekatera srečanja pa se lahko izkažejo za zelo koristna.

DEVICA

Vpliv Sonca v tehtnici za device ne bo najbolj prijeten in naklonjen. Pomislite, preden govorite in nadzirajte svoj ton glasu. Nepremišljene besede bodo vplivale na bližnje, neprimerna opazka pa vas lahko tudi v službi spravi v težave. Lahko pride do stresnih odnosov s sorodniki. Pri svojih potrošniških navadah bodite bolj previdni, izogibajte se impulzivnim nakupom. Ne dovolite, da ste del kakršnih koli intrig, tokrat morate spoštovati zakonodajo. Ne hitite, saj vas lahko napačna odločitev drago stane.

TEHTNICA

Vpliv Sonca v vašem znamenju prinaša nihanja. Želeli se boste sestaviti in umiriti, po drugi strani pa vas bodo ves čas preganjale nemirne misli. Družbeno podobo in ugled lahko ovira vaša namišljena nezmožnost doseganja ciljev. Pred pomembnim pogovorom dobro premislite in v kočljivih situacijah nadzirajte svoje vedenje. Ne spuščajte se v prepire s starejšimi in se bolj kot običajno osredotočite na svojo vlogo v družinskem krogu.

ŠKORPIJON

Če želite zamenjati službo, se temu izogibajte, dokler se vpliv ne zaključi. Zelo se boste trudili, vendar ne pričakujte nobene nagrade in priznanja. Prenehajte se preveč  obremenjevati s pomembnimi odločitvami. Za ohranjanje zdravega načina življenja morate biti pozorni na svoje korake ter se usmeriti v več gibanja. Najbolj pomembno vam bo, da poiščete prave odgovore na svoja globoka vprašanja, ter da se povežete z resnico.

STRELEC

V preteklih obdobjih ste se močno trudili doseči svoje cilje, sedaj prihaja priložnost, da bodo tudi drugi cenili vaš trud in vas znali pohvaliti. Vzdržujte iskrene odnose in nadzirajte svojo domišljijo, ki lahko v nasprotnem primeru uide izpod nadzora. Pri osebnih in poklicnih odločitvah bi morali biti bolj optimistični in nepristranski. Energični boste na področju ljubezni, nagnjeni k strastnim podvigom, ki vas bodo napolnili z dobro voljo.

KOZOROG

Vpliv Sonca v tehtnici vam prinaša ugodne rezultate, morda boste dobili celo priložnost za napredovanje. Prisluhnite drugim in z njimi ustvarite uglašene odnose, da dosežete skladnost, še posebej v družinskem okolju. Kljub oviram bi morali ostati osredotočeni na svoje cilje, ter motivirani k zaslužku, ki vam lahko omogoči varnost v prihodnosti. Zdravje se bo načeloma izboljšalo, vendar nikar ne zanemarjajte bolečin v križu.

VODNAR

Bodite v obdobju Sonca v tehtnici bolj pozorni na področje kariere in denarja. Če se soočate s kakšnim sodnim postopkom, boste nekoliko pod stresom. Preden se odločite za kakršno koli poslovno odločitev, bodite zelo pozorni na droben tisk, saj bi vas lahko zaradi naivnosti zavedli. Če želite svoj ljubezenski odnos popeljati na višjo stopnjo, bi morali z ljubljeno osebo preživeti več časa. Mikali vas bodo tihi in umirjeni pogovori, glasnim posameznikom se boste tokrat izognili.

RIBI

V času Sonca v tehtnici se lahko na področju kariere soočite z nepričakovanimi izzivi, zato morate biti pripravljeni na nepričakovano. S trdim delom, vztrajnostjo in premišljenim pristopom se lahko podate tudi na neznano pot, pomagala vam bo predvsem taktnost. V resnih razmerjih lahko pride do sporov, zato morate ostati mirni in poskušati rešiti vprašanja. Dovolite, da se rane zacelijo, pomagate si lahko z meditacijo. Če ste nekomu zamerili, mu lahko sedaj oprostite.

 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Umrl je Willie Garson, znan po vlogi v seriji Seks v mestu (Stanford Blatch)

Priporočamo tudi: Ta pulover bomo to jesen videli povsod. Bodite prvi!

Najbolj brano