Horoskop: Kako bo v zadnjih dneh leta na vas vplival Merkur v kozorogu?

Energija Merkurja v znamenju kozoroga bo povečala produktivnost. Prihaja dodatna sposobnost za reševanje problemov. Na svoje ideje lahko pogledate objektivno in ugotovite, kako veliko idejo razčleniti na izvedljive, manjše korake. Izkoristite kljub prazničnemu obdobju do 2. januarja, ko Merkur preide v vodnarja to energijo za delo na poslovnih načrtih, prijavah za zaposlitev in projektih, osredotočenih na napredek.

Spirituelle, 17. 12. 2021
Horoskop: Kako bo v zadnjih dneh leta na vas vplival Merkur v kozorogu? - Foto: Profimedia

Energija Merkurja v kozorogu lahko povzroči, da delujete avtoritativno in nestrpno, zato gojite hvaležnost in poskrbite, da boste na svoji poti deležni tudi kakšne nagrade.

To je resen vpliv, katerega cilj je priti do dna vprašanja ali ideje, ki jo imate v mislih. Površinski odgovori tokrat ne bodo zadostovali. Nagnjeni boste k argumentom in prepričevanju drugih v nekaj, kar želite ali verjamete. Pomembno je, da v tem trenutku pazite, kako komunicirate in dovolite drugim svobodo, da se sami odločijo. Podarite prednost vljudnosti pred avtoriteto.

Dosledno boste spoštovali strukturo in red. S fizičnim svetom boste povezani na močan  način. Vaš um bo osredotočen na praktične in brezhibne stvari. Vpliv se bo želel absorbirati v misli, ki vodijo do namena ter končnega rezultata. Prednost boste namenjali samokontroli in pogovorom, ki so usmerjeni k cilju. Če se vam bo zdelo življenje pretežko in polno ovir, se lahko pojavi občutek frustracije. Pri svojem razmišljanju boste previdni, ne boste pa najbolj naklonjeni inovacijam. Slog komunikacije bo bolj preprost. To je vpliv, ki sovraži zapravljanje in ceni čas.

OVNICA

Začnite načrtovati svojo karierno pot bolj intenzivno, saj boste globoko osredotočeni na povezovanje zadev iz preteklega leta. Na področju dela boste imeli v zadnjem delu decembra veliko prednost, zato uporabite svoje komunikacijske sposobnosti, da naredite dober vtis in spoznajte, kako lahko osebnostno rastete.

BIKICA

Bikice, osvobodite v zadnjem delu decembra svoj um. Svojim idejam boste odprli široke možnosti. Spoznali boste, da se modrost in dobre rešitve nahajajo tudi v preteklih korakih. Razmislite, kako lahko vse kar poznate pretvorite v uspeh, ki ga boste delili z drugimi. Veliki projekti se bodo začeli ugodno razpletati.

DVOJČICA

Dvojčice, temeljito razmislite o tem, kako komunicirate v odnosih. Prihaja priložnost, da se zresnite, ter še vedno obdržite svojo simpatično noto. Pogovorite se o vsem, kar vam morda ne ustreza, in preverite, ali lahko zgradite most s svojimi temelji. Na področju financ, premoženja in naložb boste točno vedeli, kateri korak je potrebno storiti na poti do uspeha.

RAKICA

Partnerstvo bo ključno področje za rakice, ki boste skušale zakrpati kar je nerešenega. Močno boste osredotočeni na vprašanje, kako lahko zgradite bolj uspešne dolgoročne načrte. Pogajanja, sporazumi in prijetni dogovori bodo zaznamovali vaš zaključek leta. Tudi v prijateljskih odnosih bo lažje krmariti in pridobiti odgovore na svoja vprašanja.

LEVINJA

Levinje, v zadnjih dneh decembra se boste odločale, čemu nameniti več pozornosti, karieri ali zdravju. Obsedene boste s tem, kako izboljšati eno od teh področij. Čeprav ne boste vedeli, kaj je prav in kaj ne, se boste znašli da boste prišli tja, kamor želite. V  procesu delovanja s financami se boste izognili levovemu brezglavemu zapravljanju.

DEVICA

Device, dovolite, da vesolje napolni vaše misli z ustvarjalnostjo. V obdobju do konca leta boste imeli več priložnosti za oceno srčnih zadev, posluževali se boste strasti. V odnosih se boste pogovarjali o tem, kako jih nadgraditi. V tem času bi lahko postalo bolj zanimivo tudi iskanje novega hobija, povezanega z umetnostjo.

TEHTNICA

Tehtnice, družinske zadeve bodo na vrhu vaših prioritet, kar nakazuje, da lahko pričakujete veliko več dejavnosti s svojimi sorodniki. Pogovarjali se boste o načinih za izboljšanje vseh področij. Razprave o zadevah, ki bi jih radi naredili, bodo pripomogle k temu, da se lažje odločite katero pot ubrati v prihodnosti, da vam bo lažje.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonke, v zadnjem delu leta se pripravite na zelo hiter tempo. Ne samo, da boste pokali od energije, pripravljeni boste tudi priskočiti na pomoč. Čas boste zapolnili s pisanjem, argumentiranjem. Nova pogodba ali sporazum se lahko pojavi v zadnjih dneh leta, ko boste razplet najmanj pričakovali. Finance vam ne bodo povzročale težav.

STRELKA

Strelke, denar bo v zadnjem delu decembra vaša glavna misel. Vaš proračun, prihodki in izdatki bodo smernica, ki vas vodi k temu, da razmislite, kako se lotiti tega, kar potrebujete in si želite. Če iščete načine za prodajo izdelkov in privabljanje strank, boste pri tem zelo uspešni. V kolikor ste naveličani rutine, si zastavite višje cilje.

KOZOROGINJA

Kozoroginje, imele boste jasno vizijo, lažje kot v preteklem obdobju se boste lotili vseh svojih najpomembnejših načrtov. Ne samo to, spoznali boste, da vas bodo spontane komunikacijske veščine popeljale v višave. Z veseljem boste analizirali in ocenjevali svojo strategijo za prihodnost. Uporabite tople besede, da se povežete z drugimi in jih prepričate, da si zaslužite uspeh.

VODNARKA

Vodnarke, objemite z energijo Merkurja v kozorogu svojo notranjo ustvarjalnost. Osredotočeni boste na razmišljanje o vizijah, ki bi lahko pomenile spremembe v osebnem in poklicnem življenju. Tudi sanje bodo precej intenzivne, zato bodite pozorni na to, kaj vam govori intuicija, morda vam prišepne pravi odgovor.

RIBICA 

Dotaknili se vas bodo tisti, ki se bodo želeli pogovarjati o načrtih za prihodnje leto. Mreženje vam bo koristilo še posebej na kariernem področju, saj boste sami premalo pogumni za pomembne korake. Naj ne bo zadnji del decembra zopet čas osamljenosti, raje se odločite za kvalitetno druženje, ki vas bo razveselilo.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografija: Profimedia

Preberite še: Severina nam je pokazala, kako to zimo nositi temne najlonke

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez je že nosila barvo, ki bo v naslednjem letu najbolj trendi (in izgledala je čudovito)

Najbolj brano