Jennifer Lopez je že nosila barvo, ki bo v naslednjem letu najbolj trendi (in izgledala je čudovito)

Bodite prvi in preverite barvno zapoved leta 2022.

Jennifer Lopez je že nosila barvo, ki bo v naslednjem letu najbolj trendi (in izgledala je čudovito) - Foto: Profimedia

Strokovnjaki za barve inštituta Pantone Color Institute po svetu več mesecev iščejo nove barvne navdihe – od zabavne industrije in filmske produkcije, do umetniških zbirk, mode in vseh področij oblikovanj. Že 23 let namreč Pantonova izbrana barva leta vpliva na razvoj izdelkov in nakupne odločitve v več panogah, vključno z industrijskim oblikovanjem in oblikovanjem notranjih prostorov, modo in opremo za dom.

Barvni vir navdiha bo prihodnje leto zanimiva PANTONE 17-3938 Very Peri, ki po besedah strokovnjakov uteleša nove vizije, hvaležnost in predstavlja prihodnost v novi, pozitivnejši luči. Barva je namreč v času, ko se postopoma odvajamo izolacije, simbol globalnega duha časa in prehodnega obdobja, ki ga preživljamo.

"Ustvarjanje povsem nove barve prvič v zgodovini našega programa barva leta odraža inovacijo in spremembe, ki so se dogajale v zadnjih mesecih. Medtem ko družba še naprej prepoznava barve kot obliko načina izražanja idej in čustev, izbrani odtenek poudarja neskončne možnosti, ki ležijo pred nami," je dejala Laurie Pressman, podpredsednica inštituta.

Barvne zapovedi leta pri svojih modnih odločitvah upoštevajo tudi zvezdnice.

Oglejte si, kako je udobne pajkice v izbranem odtenku še pred skokom v novo leto nosila Jennifer Lopez:

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je najbolje prodajana jakna v Zari ta hip

Priporočamo tudi: To so kultni zimski čevlji za vse starosti, ki jih že imate v omari

Najbolj brano